Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#30737 Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-11 18:04

#30734: SI... PENTRU TOTI SUGACII DE SERVICIU..., VA MERITATI SOARTA, PAPATI TOT!!!!!!!! - SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

 Ca sa sintetizez, si sabintelegi pe sleau: esti prost. tu incerci ceva, dar inca o data esuezi lamentabil. Te pierzi in elucubratii, desi incerci sa pari o țâră inteligent. Cand scrii cu majuscule esti si mai pertinent. Pacat de tine, cat si de aia din apropierea ta. Mai mult pe aia ii compatimesc :). Tu oricum esti demult o cauza pierduta. Asa e cand esti disponibilizat si bati campii pe aici. Nu degeaba au scapat astia de tine. Despre fota, retard in stare avansata :))

Raspunsuri

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.
Musafir

#30738 Re: Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.

2014-12-11 18:16:19

#30737: - Re: SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA. 

 Nu ne explici tu cum esti eroul, salvatorul si inteles de toti care ti-au dat cu sutu  acolo unde tu ai luat reactie de ai batut cosmosul si inca esti cu capul ..., din acest motiv pentru ca dudui de prostie si esti iesit din context tu sau cel care mai incercati sa scrieti pe aici, va faceti de ras si n-am idee ce mai credeti voi ca sunteti buni,  sau mai bine spus in ce..., maaaa... Sfarsitul nu il vedeti pentru ca ati dormit si inca dormiti, vine si vine curand, deoarece ai orbul gainii, veti miorlaii muult si degeaba ca soarta vi s-a scris deja, dupa cum vezi scrie mai sus Piperea respecta legea, pai dupa mintea ta intarziata si iesita din context, unde crezi tu ca bate acest avocat, in ce directie??? Taci ca faci echipa comuna cu al de-l intarati  atat de mult si esti ca o gaina pe petitie, care dai in maimutareli si dovedesti tot ceea ce se observa la tine si multi altii ca tine. Nu va lasa fraierilor combinat chimic pe mana voastra, si-au dat seama ce sunteti voi ...!!!!!! Vei vedea tu si vei vrea sa spui ceva, insa nu mai ai la cine, pleci acasa si combinatul devine demolat, doar asa ca  ai participat si tu la fapta. Du-teeee si maimutareste-te fata-n- fata cu babuinul care esti tu in cardasie, asa veti ramane, MAIMUTE.