Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

NEA MIHAI

#30698 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane!

2014-12-10 17:16

#30685: Gogu Ologu - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane! 

Ar trebui toti(disponibilizatii) sa stie ca banii nu mai sunt in ograda Oltchim si cine isi face iluzii ca asteapta si banii vor veni ca asa trebuie se insala.Chiar si pentru siguranta ca sunt in fisele fiscale pe 2013,taraganarea asta le va permite sa ne refuze cu metode legale"

Intradevar  asta vor, timp, inca putn timp de liniste pana la lovitura finala. Asta le tot spun si eu la colegii mei care din pacate nu vor sa asculte si cel mai rau nu vor sa iasa din case pentru a-si cere drepturile lor legale. 

La ultima intalnire ce a avut loc la OLTCHIM au promis ca din Februarie vor incepe sa efectueze plati. O falsa iluzie. Probabil cam de atata timp mai au nevoie pentru a intra in legalitate printr-o "inginerie" juridica si ne vor deposeda pentru totdeauna de drepturile noastre.

Intr-un fel ma bucur, poate atunci isi vor da cu seama si cei care au incredere in justitia din Romania si tot insista pe aceasta petitie sa ma convinga ca in situatia noastra e mai buna legea decat strada. 

Ma bucur ca atunci cand se vor trezii (daca se vor trezii vreodata) va fi foarte tarziu si doar atunci isi vor da seama (daca isi vor da seama) cat de creduli si cat de lasi sunt.

De doua saptamani ma lupt sa gasesc 20 de persoane care sa mergem la Guvern si nu reusesc. Culmea , astazi am constatat ca femeile sunt mai barbati decat barbatii.

Poate am sa reusesc , astazi am ajuns la cel de-al 18-lea, inca putin si gata

 "E VALABIL SI ASTAZI .DIN DIVERSE SURSE STIU CA SE LUCREAZA LA O CALE LEGALA PENTRU RENUNTAREA PLATII SALARIILOR COMPENSATORII CE TREBUIAU ACORDATE IN VARA 2013.ASA CA STATI CUMINTI GUVERNUL LUCREAZA!!!SA NU II DERANJATI!!!"

Da, trebuie sa lucreze pentru ca banii s-au dat si altii nu au de unde. Din curiozitate ati citir rechizitoriul dat de DIICOT la sesizarea noastra?

Daca o veti citii cu atentie veti constata ca  si institutia sus mentionata  spune acelasi lucru si anume " in conformitate cu  prevederile CCM , respectiv art.38, salariatii disponibilizati au beneficiat de plati compensatorii, calculate"...........incheind apoteotic "Adeverintele mentionate au asadar scopul de a evidentia valoarea impozitelor si taxelor veniturilor realizate de catre o persoana intr-un an fiscal , informatiile cuprinse in acestea facand referire la veniturile realizate si nu incasate

Ne minte oare DIICOT? Nu, nu ne minte. Sau ne minte? Cine a fost inainte oul au gaina?

Ne minte cand spune ca am beneficiat pentru ca nu am beneficiat. Beneficiam daca aveam acei bani in buzunar si ii jucam pe un numar sau pe o trefla sau mergeam la..... sau ii beam , era treba mea ce faceam cu ei.

Consider ca daca acesti bani nu ar fi existat , DIICOT trebuia sa scrie ca in CCM au fost prevazute salarii compensatorii si nu ca am beneficiat.

Unde nu minte DIICOT? Cand spune ca "acestea facand referire la veniturile realizate si nu incasate" pentru ca intradevar , daca acestea au existat noi nu le-am incasat.

Mare curva de om si DIICOT asta, probabil i s-a impus si lui politic(a) (tot o curva) un mic joc de glezne.

DISPONIBILIZATI , VA MERITATI DIN PLIN SOARTA

Raspunsuri

SINDICATELE (TOATE ) SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA.
Musafir

#30703 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane!

2014-12-10 19:03:58

#30698: NEA MIHAI - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Desteapta-te Romane! 

 Hai sa scot si eu din context si sa pun in CONTEXT, ce spui? Te tine provodarea  mea?

"

Daca o veti citii cu atentie veti constata ca  si institutia sus mentionata  spune acelasi lucru si anume " in conformitate cu  prevederile CCM , respectiv art.38, salariatii disponibilizati au beneficiat de plati compensatorii, calculate"...........incheind apoteotic "Adeverintele mentionate au asadar scopul de a evidentia valoarea impozitelor si taxelor veniturilor realizate de catre o persoana intr-un an fiscal , informatiile cuprinse in acestea facand referire la veniturile realizate si nu incasate "

1. CCM este LEGE incontestabila si neatacabila si intarita prin decizii si reglementata prin acorduri si sustinuta de legi si lasata sa fie aplicabila chiar si cu OUG si HG la data dispinbilizarii si pana la final.

2. Am beneficiat in urma disponibilizarii colective de salarii plati compensatorii din CCM si neachitate catre noi.

3. Adeverintele au scop de de a evidentia valoarea impozitelor si taxelor venituri realizate si ce spune Legea 571/2003 coroborată cu HG 44/2004

 

#29828 DECIZIE DE INCETARE A CONTRACTULUI INDIVIDUAL DE MUNCA DISPONIBILIZAT OLTCHIM : 

#29829 CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA ( CCM )

#29830 CE SPUNE CODUL FISCAL DESPRE VENITURI SALARIALE?

#29832 Tribunalul Vâlcea a decis intrarea "Oltchim" în insolvenţă

#29834 STOP CENZURA !!!!!!!!!!! SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA !!!!!

A FOST O COMPLICITATE SINDICATE #30008 (TOATE INCLUS SI VINCEA ) SI STATUL ROMAN#30014 SUNT IN CULPA.

Sentinta nr. 617 din 30.01.2013 pronuntata de Tribunalul Valcea in dosarul 887/90/2013

Legea 85/2006 privind procedura insolventei, consolidata 2010 ABROGATA