Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#30557 Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 16:51

#30554: - Re: Re: Re:  

 Chiar nu e vorba de discutii de acest gen. Vorbesc strict de ce este pe petitie. Atat si nimic mai mult. Aici trebuia creeat un climat potrivit scopurilor noastre, nu injuraturi, nu trivialitati. Autorul petitiei avea datoria sa taie elanul nesimtitilor. Din nefericire rezultatul este... acesta care se vede. Chiar imi pare rau, s-a pierdut o sansa.

Raspunsuri


Musafir

#30558 Re: Re: Re: Re: Re:

2014-12-07 17:03:10

#30557: - Re: Re: Re: Re:  SINDICATELE NU AU DAT VOIE PETITIEI  SA FUNCTIONEZE CORECT SI AU UMPLUT SPATIUL CU FAPTE REGRETABILE, CEILALTI SUFERIND IN TACERE, O FAC SI ACUM, TOATE ACESTEA CU NEMERNICIA SINDICATELOR SI STATULUI ROMAN.

 Noi suntem musafiri actualmente disponibilizati si fara aparare, chiar furati de acest drept. Au fost sustinute si s-a lucrat sindical de toate acestea pentru a defaima, deturna de la adevar, umilii si alte fapte regretabile. Nu au rusine pentru ca nu exista asa ceva, banul altora furat le-a sucit mintile si zapacit capul ca asa merge..., le vine randul sa ne spuna in fata cum s-a intamplat tot, pentru ca ei cred ca noi suntem prosti si analfabeti, uita ca suntem 929 si alti 2200 in asteptare, impreuna cu multi altii..., care avem intrebari si cerem raspunsuri...!!!