Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#30549 Re: Re: VICTORIA[PALAT]

2014-12-07 14:58

#30391: - Re: VICTORIA[PALAT] 

 "PONTA [PRIMMINISTRU]VEI AVEA O SURPRIZA PE 25 .12  2012.DISPONIBILIZATII OLTCHIM SUNT HOTARITI CA IN NUMAR DE 25 PERSOANE SA INTRE IN GREVA FOAMEI IN FATA GUVERNULUI .NU MAI AVEM CE PIERDE.

Bănuiesc ca de 2014 e vorba.

 Ei uite asta e o decizie demna de apreciat. Asta in măsura in care ea este serioasa.

De altfel rețin ca au mai făcut unii treaba asta dar v-ați porcăit intre voi, așa ca e greu sa mai existe credibilitate.

Oricum, daca e așa, bravo lor si eu, cel puțin sunt alaturi de ei. Sper ca macar de data asta sa nu mai existe disensiuni, indiferent de apartenenta sindicala."

 

Nu va avea nici-o surpriza pentru ca noi suntem romani. Nu suntem nici bulgari, nici greci , nici sirbi, suntem din pacate romani cacaciosi.

Ar fi fost o decizie de apreciat daca s-ar fi si realizat. Cum este posibil sa spui si sa promiti de doua ori ca da esti hotarat si cand esti pus in fata faptului implinit sa incepi sa dai inapoi cu fel si fel de scuze puerile. Da, intradevar nu ma aveam nimic de pierdut. Servici ,nu si nici perspective pentru ca Valcea nu ofera si pe deasupra mai este un handicap, nimeni nu angajeaza persoane trecute de 45 ani si marea majoritate sunt trecute de aceasta varst, banii ti-au fost furati si tu nu esti in stare sa ai nici-o reactie. Popor de poponari si de cocarjati, popor de naivi si cretini. Le dau dreptate acestor nemernici care isi bat joc de noi, ne meritam soarta, suntem prea prosti ca sa avem ceva. Ma simt obosit dupa zeci s sute de telefoane , dupa ore de dialog , dar mai presus de toate ma simt umilit. Ma simt umilit si de cei care si-au batut joc de mine, dar mai presus de toate na simt umilit de colegii mei de suferinta.

Eu le doresc sanatate pentru ca la atitudinea pe care o au , nu stiu daca mai pot realiza altceva.

Mai bine stau slugi cine stie pe unde , decat sa se bata pe un drept al lor.

Cu scarba

P.S. In nebunia lui ,are dreptate Fota 

Raspunsuri


Musafir

#30551 Re: Re: Re: VICTORIA[PALAT]

2014-12-07 15:20:29

#30549: - Re: Re: VICTORIA[PALAT] 

 Cine face si desface? Care pune planul de reorganizare in functiune si tabelul de creante plati creditori? Care are decizia suprema si de executare??? ....etc.

Cu decizie a faptelor petrecute in instante cu nereprezentari corecte si cu explicari puerile in fata instantelor, unii au inchis inainte sa le inceapa procesele...., acum si-au revenit si merg pe drumul bun, speram sa nu se impotmoleasca....

Cu dialog-social nu faci nimic, iar cu plangeri la guvern, am vazut si vedem..., n-au fost in stare cu diaspora si de o tara intreaga sa aplaneze si sa rezolve situatiile, ce pretentii  sa mai avem....

Este de apreciat orice actiune dar nu sa fim luati de prosti pentru interese de partid ale unora sau interese de propaganda a altora, nu ne ajunge jegmaneala si minciunile la care am participat si  furturile lor?

Sa fim sanatosi, da,  foarte important asta!!! Umilinta au creat-o sindicatele si statul roman, asta au facut cu noi, partidele politice si specula de a-si face ei doar campanii pe banii nostri capatuiti si opriri ilegal de la plata catre noi.

Cu stima.