Pentru Canonizarea Părintelui Arsenie Boca - Sfântul Ardealului

Quoted post

Un Simplu Pamantean...

#29 Pentru Nr 13 am Acest mesaj dur DAR si pt NR 27...

2014-11-28 22:05

Bai,nr 13 si NR 27...care ai indraznit sa Defaimezi Stralucirea Parintelui Arsenie Boca,sa bolborosesti blasfemii satanice despre Un Sfant care ajuta Enorm,Romania,te intreb: 

Esti om schizofrenic sau Drac iesit din IAD? Esti bolnav demonizat ori ateu,sluga in Elita Mondiala de Defaimare a Ortodoxiei?

Ce castigi tu fiind sluga dracilor? Nici pt 5 milioane de euro...NU trebuia sa spui acele vorbe demonice. Se observa ca NU ai O Cultura Ortodoxa,Profunda!

Sa de-a Maretul Dumnezeu sa Te Ierte caci habar NU ai ce dureri te asteapta in Adancurile Iadului pt ce pacate ai facut daca NU te convertesti la Ortodoxie.

Nu stii Nimic despre Romania si Ortodoxia care o tine in viata.pleaca in Occident pt totdeauna sau marturiseste-ti pacatele altfel vei plange ca ai fost "papusa sau maimuta"manevrata din umbra de fortele diavolului.

Cand o Natiune de Oameni il adora cu Toata Fiinta pe acest Sfant...

tu,ce motive ai sa-l urasti pe acest Sfant ?????????????

Tare ieftin ai fost tu la viata ta ...de ai o asemenea gandire. Du-te ma la Mormantul Parintelui si vezi daca ai Curaj sa-l injosesti ca pe internet. De ce nu incerci??? Ca tot ai curajul dracesc sa sokezi internetul cu boli satanice.

Ai curajul asta ???

Ori ai curaj morbid doar in fata monitorului si sub pseudonime ordinare? 

 Te iubeste si pe tine..cineva de pe pamantul asta,neconditionat...ori iti cumperi toate fericirile pe bani,ia zi???

Parinte Arsenie-Boca,fa o minune cu aceasta fiinta,te rog!!!

Se cutremura pamantul cu oameni d'astia,care nu pricep NIMIK despre Dumnezeu si Sfinti kiar daca au 10 facultati cu Recunoastere Mondiala.

Raspunsuri

Victor Roncea
Autorul acestei petitii

#31 Re: Pentru Nr 13 am Acest mesaj dur DAR si pt NR 27...

2014-11-28 23:07:36