Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#29157

2014-11-15 16:55

Idiotule ,legea platilor compensatori a fost modificata de actualul guvern de rahat la "soapta" lui Piperea prostule ,cum s-au platit la mineri,MAPN,etc si la Oltchim nu s-a mai putut, ma deranjaza ca a fost cu dedicatie si cat de tampit sa fi sa crezi ca SLO a fost implicat ,idiotule,sindicatele nu au stiut ,s-a dat pe sest,esti mic si prost si habar nu ai.Ma deranjaza minciunile si mizeria actuala , nu scotea pe gura DIXI ca trebuie dati afara oameni ,ci numai pe Cernev,omul e chiar mic ,nu poate sa gandeasca inalt ,omul este la un nivel jos ,supravietuiesc o mana de oameni ,restul dai dracului ,nici acum nu aveti curajul sa le spuneti oamenilor adevarul in fata ,din cauza asta sunteti mici.

Raspunsuri


Musafir

#29160 Re:

2014-11-15 17:34:37

#29157: -  

 Cretinoid cu tenta de oligofrenism ai înțeles tu cum te duce bibilica, nu a spus nimeni ca e implicat dixi, tocmai aia e ideea, ca nu implicat deloc desi trebuia sa fie. El a fost implicat in matrapazlâcuri. Nu in apărarea angajaților si a disponibilizaților. El a luat poezia cu integratu in brațe si s-a făcut ca ploua. Și-a luat integrata in brațe si a dispărut supărat ca nu l-a lăsat SVO sa se joace singur.

Aia ca a vrut statul roman sau nu a vrut cu integrata e alta chestie si nu are vreo treaba cu CERNEV sau alții de pe acolo, asta in contextul in care dixi avea atitudine de atlet.

In acesta situație disponibilizările erau iminente. Mai mult de atât: trebuiau dați mai multi oameni afara inca de atunci. Si in acest moment, la aceast nivel de funcționare sunt necesare disponibilizări.

Asta cu susținerea disponibilizaților de către stat e cu dus întors, șomeri si disponibilizați sunt si la privat. De ce sa nu fie susținuți si unii si alții?

SINDICATELE SI STATUL ROMAN SUNT IN CULPA!
Musafir

#29166 Re:

2014-11-15 19:02:29

#29157: -  

 

Te-am citit.Tu. dupa ce ca jignesti prosteste, nici nu ai idee de ce scri, Lasa-ne., lasa-ne...., numai prostii spui..Ti-a raspuns si colegu insa tu ramai la parerea ta care n-are nimic real cu realitatea. Acum nu am timp pt. tampeniile tale.