Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

o creanta obosita

#28939 Re: Re: Re:

2014-11-12 09:27

#28938: - Re: Re:  

 pentru cine? Pentru voi? Pai merita?

nu pentru "voi" ci pentru noi toti. Cu totii trebuia sa luptam pentru aceiasi cauza. Nu numai "voi" au fost inselati de cei de care vorbeam anterior ci noi toti cei 929.

Nu am nominalizat acele nume intamplator , le-am nominalizat pentru ca eu in perceptia mea am considerat ca persoanele care reprezinta acele nume intrunesc altfel de calitati , adica au o altfel de gandire si o altfel de atitudine , fara a ma referi la caracter.

Cu stima

Raspunsuri

CREANTE SALARIALE LEGEA INSOLVENTEI 85/2006
Musafir

#28940 Re: Re: Re: Re:

2014-11-12 09:32:59

#28939: o creanta obosita - Re: Re: Re:  Cu stima !!!

 

Tabelul creanţelor Oltchim va fi depus la judecătorul sindic săptămâna aceasta

2014-11-10 20:59

Tabelul creanţelor Oltchim va fi depus la judecătorul sindic săptămâna aceasta

Administratorii combinatului aflat în insolvenţă anunţă că, în 30 de zile de la această dată, va fi depus şi planul de reorganizare al societăţii

Avocatul Gheorghe Piperea, administratorul judiciar al SC Olchim SA, susţine că tabelul definitiv al creanţelor Oltchim va ajunge pe masa judecătorului sindic în data de 19 noiembrie. În aceeaşi dată va fi prezentat şi planul de reorganizare a combinatului din Râmnicu Vâlcea. În timpul şedinţei ordinare a CJ Vâlcea de la sfârşitul lunii octombrie, administratorul a anunţat şi că reprezentanţii unui concern turc sunt aşteptaţi în România pentru discuţii pe tema privatizării combinatului.
“Pe data de 19 noiembrie vom depune la judecătorul sindic tabelul definitiv al creanţelor. Este un act de procedură care depinde de multe elemente, inclusiv de evaluarea bunurilor şi al garanţiilor. Din momentul în care acest tabel se afişează, conform legii, în 30 de zile trebuie să depui planul de reorganizare. Acest plan de reorganizare este gata de foarte mult timp, dar nu vom aştepta cele 30 de zile pentru a-l depune, un rezumat al acestui plan de reorganizare îl vom depune chiar pe data de 19 noiembrie”, a declarat Gheorghe Piperea. Gheorghe Piperea asigură că Oltchim SA nu va mai înregistra pierderi dacă “nimic spectaculos nu se va mai întâmpla în luna noiembrie”. În primul semestru al anului în curs, combinatul a înregistrat pierderi de 114 milioane de lei.

Şi-au anunţat interesul pentru privatizare şi potenţiali investitori turci

La sfârşitul lunii octombrie, administratorul judiciar recunoştea că încă nu există nicio ofertă concretă pentru privatizarea Oltchim. Avocatul îşi exprima, totuşi, speranţa că situaţia se va schimba după întâlnirile cu investitorii chinezi, anunţaţi anterior de ministrul economiei, Constantin Niţă, dar şi cu cei turci, care şi-au manifestat recent interesul pentru societate. “Deocamdată nu a fost găsit un cumpărător, dar s-ar putea să apară până pe 15 decembrie. Reprezentanţii unei companii din China vor veni în România în ziua de luni, respectiv marţi (3, 4 noiembrie – n.r.). Din câte am înţeles de la domnul Bogdan Stănescu, vin şi ceilalţi ofertanţi care sunt, de data asta, un concern din Turcia”, a spus Gheorghe Piperea în timpul şedinţei Consiliului Judeţean Vâlcea.