Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post


Musafir

#28087

2014-10-25 22:18

Pana in momentul de fata numai tu ai picat de pacalici ;)) si vai...daaaaa ce am mai plans la vederea pozei de mai sus :)) Desi imi place prostia ta pentru ca ma face sa rad, tu nu intelegi un lucru si anume: pe mine nu ma intereseaza ca intri tu la puscarie sau Basescu, atat timp cat se face dreptate, si da...stiu...ti se pare extrem de ciudat ca un conational sa gandeasca in felul acesta, ce-i drept gandirea mea nu corespunde cu o gandire romaneasca, ma regasesc in logica si rationamentul altor natiuni (Germana, Engleza, Americana), unde legea, e lege pentru toti, si dreptatea nu se face dupa fata omului sau dupa cati bani are acel om si niciodata nu cred ca Romania sub o conducere romaneasca va ajunge vreodata sa diminueze atat de mult coruptia si prostia, astfel incat in majoritatea cazurilor sa se poata respecta legea in raport cu fiecare si in mod impartial. Dar...desigur, ce te intereseaza pe tine de impartialitate sau de justitie, ce te intereseaza pe tine de lege etc, important e sa fi cat mai bogat, nu-i asa, nu conteaza cum? :)))))) Totusi pentru ca Romania sa progreseze avem nevoie de o logica si un rationament strain in caz contrar, totul va fi si mai rau ca pana acum.

Raspunsuri


Musafir

#28088 Re:

2014-10-25 22:42:55

#28087: -  

 Esti atat de prost incat traiesti cu iluzia ca-n tari ca cele pe care le-ai enumerat nu exista coruptie, hotie, falseism etc !  :))) 

Stiu, stiu, acolo merg cainii cu covrigi in coada si legea-i pentru toti le fel, atat de prost esti de crezi basmele astea! :))))

De asemenea mai stiu ca tu n-ai picat de pacalici :)))))), eu am fost ala ! E bine ca nici tu nu crezi ce repeti dupa mine !  :))))

Stiu, stiu, nu esti basist ! Zi dupa mine : basescu la puscarie langa frate-su ! N-o sa spui ! :))))

Plangi (stiu, tu nu !) :)))) :

 

 

Din putul gandirii prostului basist : "...pe mine nu ma intereseaza ca intri tu la puscarie sau Basescu, atat timp cat se face dreptate..." Recunosc, in ultima ora n-am citit o prostie  mai tare ca asta, atat de mare e prostia ce-o spui ca nici nu-ti dai seama de ea !  :))))) O sa-mi ceara prostu' sa-i explic propriile vorbe ca sa-nteleaga postia din propriile spuse !  :))))

Superb, cat esti de batut in cap : "...Dar...desigur, ce te intereseaza pe tine de impartialitate sau de justitie, ce te intereseaza pe tine de lege etc, important e sa fi cat mai bogat, nu-i asa, nu conteaza cum?"  :)))))))))   Unde erai prostalaule ce te intereseaza de lege (chipurile) cand basescu si ai lui  justitiari au bagat oameni nevinovati la puscarie (a se vedea cazurile castigate la CEDO si nu numai...sa nu mai zic de cele ce-or sa vina in frunte cu eliberarea lui voiculescu si a celorlalti din cauza asa zisei justii facuta din ordinele chiorului asumate si multiplicate de sclavii lui din justitie (chiovesi, morar etc.)

Unde erai prostalaule cand basaul si ai lui s-au imbogatit peste noapte, el fiind o viata bugetar (traitor din banii staului) si cu obligatiile unei functii ce nu-i permite sa se ocupe de altceva decat functia publica cu care a fost investit ? De averea basaului si de justitia lui facuta prin intermediul televizorului nu te roade, te roade DE IMBOGATIREA MEA ???  De unde si pana unde asta...sau...poate i te adresai basaului ce s-a imbogatit subit peste noapte ( e adevarat, in cativa ani, de fapt ! ) el fiind...salariat la stat ! HAHAHAHAHAHAHA, cat esti de prost !

Amaratul ala te text pe care l-ai scris nu e doar o dovada a prostiei ce zace-n tine, e o dovada clara a faptului ca esti degeaba pe Pamant, nu stii ce ti se-ntampla si de ce ! Cat am mai ras la prostiile debitate acolo...ori de cate ori vreau sa ma binedispun am sa-ti citesc..."capodopera" !  hahahahahahahaha ! Cat esti de prost...ai fi avut o sansa daca ti-ai fi dat seama de asta...  :)))))