Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#27921 Re: Re: Re: Luati de la Zaremba: "Viitorul Oltchim este mai degrabă tragic"! Cititi si va cruciti!

2014-10-22 12:33

#27919: - Re: Re: Luati de la Zaremba: "Viitorul Oltchim este mai degrabă tragic"! Cititi si va cruciti! 

 Chinezii, zambesc sunt primitori si ospitalieri, dar n-am primit Ok-ul lor, pentru ca ponta si ai lui au avut alte interese si nu-i lasa legea sa le incredinteze direct, ceea ce doreau chinezii ( daca doreau, erau de muult inclusi la ultimile tentative ratate de privatizare, ori acestia nu au sosit, fiind declaratie ca niciun cumparator n-a sosit..restul se stie ). Chinezii au preferat doar sa vina cu sume de imprumut financiar, atat, nu participa la licitatii., sau poate sa creeze un "artificiu", jonglerii psd si al doilea facut de statul roman, patania cu DD si PCC, atunci ar fi...., interesant de urmarit cum intra chinezii...!

Conflictul pe tabelul final de creante creditori Oltchim, societate in insolventa, pe planul de reorganizare final,  toti intra in acest  tabel inclusi prioritari la plata angajati si disponibilizati salariatii ( platile salarii ) si prioritari la plata inaintea tuturor si altor interese ale operatorului economic [ PRIMII IN ACEST TABEL FIIND SALARIATII  (ANGAJATI SI DISPONIBILIZATI) INCLUSI DIN OFICIU SPRE ACHITARE INDIFERENT DE SITUATIE, INSOLVENTA SAU FALIMENT ],  inclusiv  sumele chinezilor si rds-rcs..., daca au sosit, cu restul creditorilor...

O tara care primeste ursu panda, aceea este partener pe viata chinezilor, ungurii ( n-au urs panda primit ) au avut alte scopuri prin intrarea chinezilor puternic in UE ( atentie la evenimente si ce pateste acum Ungaria pentru fapta lor de ilegalitate...)...restul e politica mondiala.

p.s. Nu este gluma, ei tin foarte mult la acest aspect, chinezii sunt indragostiti de panda si-l respecta, protejandu-l si oferindu-l cadou, numai anumitor natiuni, este lege acolo.

Asta nu inseamna ca afacerile nu se respecta sau legile tarii ori statului unde vine un alt stat sa faca afaceri, este vorba de insusirea principiilor de functionare de ambele parti. ATENTIE !!!

http://www.digi24.ro/

Raspunsuri


Musafir

#28099 Re: Re: Re: Re: Luati de la Zaremba: "Viitorul Oltchim este mai degrabă tragic"! Cititi si va crucit

2014-10-24 15:37:33

#27921: - Re: Re: Re: Luati de la Zaremba: "Viitorul Oltchim este mai degrabă tragic"! Cititi si va cruciti! 

 

SUA fac declarații fără precedent la adresa Ungariei

Statele Unite au criticat dur vineri evoluţia 'dezamăgitoare' a Ungariei, poziţie ce confirmă o deteriorare a relaţiilor dintre Washington şi Budapesta în urma numeroaselor decizii controversate luate de executivul condus de Viktor Orban.

'Evoluţiile sunt dezamăgitoare (...) şi ca aliaţi suntem preocupaţi să vedem cu ce viteză aceste evoluţii se dezvoltă', a declarat la o conferinţă de presă desfăşurată la Budapesta însărcinatul cu afaceri al SUA, Andre Goodfriend, diplomatul care conduce ambasada americană în lipsa ambasadorului.


După ce a amintit că Ungaria a fost una dintre ţările est-europene care au reuşit să realizeze cu succes cea mai rapidă tranziţie democratică după căderea comunismului în anul 1989, diplomatul american a precizat că preocuparea manifestată în prezent la Washington este generată în prezent de evoluţii precum 'schimbarea climatului politic, slăbirea statului de drept, atacurile la adresa societăţii civile sau lipsa de transparenţă'.


Remarcile acestuia survin la o săptămână după ce Washingtonul a anunţat că şase înalţi responsabili ungari, suspectaţi de fapte de corupţie, au fost declaraţi indezirabili pe teritoriul american. Nu au fost comunicate numele lor, dar unele publicaţii au relatat că unul dintre ei ar fi şeful fiscului ungar. 


Premierul conservator Viktor Orban, care a obţinut în luna aprilie un nou mandat după ce a câştigat detaşat alegerile legislative, a provocat numeroase critici în UE şi SUA prin promovarea unor reforme ce au restrâns libertatea justiţiei, presei şi a societăţii civile, iar pe plan economic executivul său a luat decizii criticate sever de Comisia Europeană, precum impozitarea suplimentară a sectorului financiar-bancar şi a companiilor străine din sectorul energetic, naţionalizarea fondurilor de pensii şi sporirea controlului guvernamental asupra Băncii Centrale.


De altfel, Orban a declarat deschis că doreşte să renunţe la democraţia liberală în favoarea unui 'stat iliberal', referindu-se la modelul promovat în Rusia şi China. De asemenea, Ungaria a criticat sancţiunile adoptate de statele occidentale împotriva Rusiei ca urmare a acţiunilor destabilizatoare ale acesteia din urmă în Ucraina.