Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#27384 PONTA A FOST PRINS IN CAZUL OLTCHIM CU OCAUA MICA! TOTI ... O APA SI-UN PAMANT.

2014-10-08 07:40

 

Victor Ponta este într-o continuă vervă electorală. El împarte banii din bugetul public cumpărând la vedere zeci şi sute de mii de voturi, în special de la cei care lucrează în sistemul bugetar şi care sunt pensionari.
Prin judeţul Vaslui copii învaţă în bordeie în timp ce sedii noi de şcoală, finalizate în proporţie de 80 sau 90% nu sunt terminate pentru că Guvernul n-a alocat sumele necesare. În schimb, Ponta se arată foarte generos cu mănăstirile şi schiturile pe unde trece pentru a se arăta mulţimii de gură casă adunată acolo cât de ortodox este el. În urma trecerii sale prin aceste schituri şi mănăstiri, conturile acestora se îmbogăţesc cu milioane de lei.
Pe lângă pomenile financiare făcute pe faţă din bugetul public, Ponta a mai iniţiat şi o revizuire va programelor „Prima casă” şi „Prima maşină”. Noutăţile nu-i avantajează cu nimic pe tinerii români care n-au locuri de muncă, dar impactul de imagine pentru Guvernul Ponta şi candidatul la prezidenţiale este maxim. Contracandidaţii săi, mă refer aici la cei care-l concurează cu adevărat, tac şi înghit pe nemestecate toate aceste jocuri de imagine, neluând atitudine şi neexplicând mulţimii manipulate că în fond totul nu-i decât o cacealma electorală.
Mormolocii care se vor la Cotroceni se comportă de parcă ar fi acel şoarece hipnotizat de şarpele care-l va muşca mortal, ei fiind şoarecii iar Ponta vipera pregătită să le dea lovitura finală.
În cazul Lukoil, imixtiunea lui Ponta în ancheta procurorilor a fost făcută la vedere şi printr-o ameninţare extrem de abil mascată în intenţiile şi responsabilităţile guvernului pe care-l reprezintă. Nu este prima dată când Ponta ameninţă voalat procurorii şi judecătorii.
Mormolocii ce se cred candidaţi la Preşedinţia României n-au luat nicio atitudine publică, n-au sancţionat cu vehemenţă amestecul lui Ponta în actul de justiţie, mai ales că ieri procurorii au anunţat ridicarea sechestrului aplicat pe conturile şi bunurile companiei Lukoil.
Mormolocii contracandidaţi ar fi trebuit să ţipe că dacă Ponta se amestecă acum în actul de justiţie, când este doar candidat,  când va ajunge preşedinte ce comportament va avea faţă de instituţiile justiţiei? N-au murmurat niciun protest, lăsând CSM-ul să se descurce cum o putea în a apăra independenţa justiţiei.
Explicaţia lui Ponta că a intervenit pentru a salva locurile de muncă ale celor 3.500 de angajaţi ai Lukoil nu este una sinceră.
În cazul Oltchim, unitate cu vreo două mii de angajaţi, atitudinea sa a fost total contrară. Adică nu i-a păsat! Dacă mormolocii ar fi cu nerv electoral i-ar fi adus aminte că pe muncitorii de la Oltchim i-a abandonat pentru că atunci nu se afla în campanie electorală şi nu avea nevoie de voturi. În cazul Lukoil a încălcat legea, Constituţia, numai să se asigure de ceva voturi în plus.
Mormolocii n-au reacţionat pentru că şi ei speră să se bucure de ceva voturi. Speranţe deşarte! Dacă ar fi sancţionat comportamentul abuziv al lui Ponta ar fi câştigat mai mult din partea românilor care vor un preşedinte care să respecte statul de drept şi nu unul care să se şteargă la fund cu Constituţia.
Cu o asşa campanie electorală, mormolocii care se laudă că-l vor bate pe Ponta nu fac decât să fie consideraţi nişte pămpălăi la care „lauda de sine nu miroase a bine”.

written by Ioan Rotundu

http://rotundu.blogs.jurnalulbtd.ro/2014/10/07/

 

Raspunsuri


Musafir

#27385 Re: PONTA A FOST PRINS IN CAZUL OLTCHIM CU OCAUA MICA! TOTI ... O APA SI-UN PAMANT.

2014-10-08 07:45:41

#27384: - PONTA A FOST PRINS IN CAZUL OLTCHIM CU OCAUA MICA! TOTI ... O APA SI-UN PAMANT. 

 OLTCHIM 3300 ESTE CIFRA CORECTA ( ACTUALI SI FOSTI ANGAJATI, TOTI ), IMPREUNA CU DISTRUGEREA JUDETULUI VALCEA SI ARGES SI TUTUROR ALTOR INSTITUTII, FIRME ..ETC.

TOT DISTRUS !!!!