Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#27216

2014-10-05 15:18

Doamne mulți tampiti in tara asta,de asta merge totul struna(numai minciuna,tocmai declara Ponta"Oltchim nu mai este pe pierderi"),iar cu pensiile alt prost care nu stie nimic,poti sa platesti la piloni care vrei tu ca pensia de la stat tot de mizerie v-a fi,daca vrei sa ai pensie trebuie sa-ti faci pensie privata care este cu totul alceva.Dar la cata prostie este in tara asta nu mai ma mira nimic,guvernanți nostri stau linistiți ca prostimea se mai poate imprumita mult si bine vreo 15 ani pana sa ne puna frana la imprumuturi CE(oare cati dintre voi stiu care este datoria externa a Romaniei pe cap de locuitor si cat s-a imprumutat ACEST guvern).

Raspunsuri

SINDICATELE SUNT IN CULPA!!!!!!!!!!!!!!!!
Musafir

#27218 Re:

2014-10-05 15:25:17

#27216: -  

 http://www.csspp.ro/pilonul-2

CE ÎNSEAMNĂ REFORMA PENSIILOR?
REFORMA pensiilor înseamnă extinderea bazelor sistemului de pensii prin adăugarea a încă două surse de pensie (Pilonul II şi Pilonul III), suplimentar la pensia publică de Stat (Pilonul I).
PILONUL II este denumirea dată sistemului de pensii administrate privat, cu contribuţii definite, obligatorii pentru persoanele de până în 35 ani şi opţionale pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 35 şi 45 de ani
PILONUL III este denumirea dată sistemului de pensii facultative, administrate de companii private, sistem bazat pe conturi individuale şi aderare facultativă.

 

BINEEEE MAAAAAA " guvernanți nostri " TINE-O TOT ASA, FI GENIUL NEANTELES DE NIMENI PE LUMEA ASTA SI IN TARA ASTA. POTI SA-TI PUI SA SCRI TOATE FORMELE DE SCRIERE CU DIACRITICE...

PILONUL II PENSII PRIVATE.

 ESTI ZDROBITOR DE CRIMINAL, SI-N CULPA. GATA, POTI STUDIA LA SCOALA, ALTFEL ITI CER BANI SA MA PLATESTI. TOTUL SE PLATESTE !!!!