Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

PROPENOXID

#26617 trezirea

2014-09-23 20:01

Une sunteti domnilor de la Sindicatul Victoria   gen  Radu Ion  de la fosta Electroliza cu mercur Morcoase de la Propen ,,fomistul'' ,  Sindicatul  Solidaritatea; cu ,,Micutul''Bica  ,,,Juristul;; Dumitru de la ..Unirea'' care da tichete la cei care se prostitueaza de ce nu participati la Contractul Colectiv de Munca doar icasati cotizatiile -sa va fie rusine IMPOSTORILOR ATI SPALAT CREIERUL CELOR CU SCOLA PUTINA.

Raspunsuri


Musafir

#26625 Re: trezirea

2014-09-23 21:03:31

#26617: PROPENOXID - trezirea 

 "Une sunteti domnilor de la Sindicatul Victoria   gen  Radu Ion  de la fosta Electroliza cu mercur Morcoase de la Propen ,,fomistul'' ,  Sindicatul  Solidaritatea; cu ,,Micutul''Bica  ,,,Juristul;; Dumitru de la ..Unirea'' care da tichete la cei care se prostitueaza de ce nu participati la Contractul Colectiv de Munca doar icasati cotizatiile -sa va fie rusine IMPOSTORILOR ATI SPALAT CREIERUL CELOR CU SCOLA PUTINA."

Da Diculoiu unde e bai retardule? Nu el detine sindicatul reprezentativ? Nu la el e toata puterea? Nu el e cainele de paza(sau ar trebuii sa fie) al OLTCHIM? Asta v-au invatat ba astia sa faceti (pentru ca sunteti prosti, naivi si retardati) ca sa va distraga atentia , sa va futeti in cur unul pe celalalt si voi in nemernicia voastra asta faceti, exact asa cum au planuit jmecherii. Astia v-au lasat sa credeti ca voi sunteti jmechetii, lideri de sindicat si alte alea, dar de fapt ati urmat exact si intocmai planul lor de care nu e strain nici marele Diculoiu. 

Voi daca va credeti destepti nu vedeti cine a incercat sa profite si a/au fost lasati sa profite de dezordinea creata? Cernev un jmecher care probabil a fost introdus , Ghioca un retard si un obsedat , un complexat al sortii, Marcela o ilustra necunoscuta care in nerusinarea ei a crezut ca poate si ea sa demonstreze ca e cineva , Morcoase , Cocoase , Cap de Cal, Ion Radu maistru fara carte , un alt complexat de importanta lui , Piticul Porno, etc.

Toti acestia asa prosti cum sunt nu au facut nimic altceva decat sa isi bata joc de prostia voastra si mai mare ca a lor.

Oltchimisti, va meritati soarta.

Disponibilizati voi chiar sunteti plante sau poate si mai rau. Cel putin alea se mai misca atunci cand adie vantul.

Sa va duceti dracului de nem roman handicapat.