Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#26227 Şmecher domnul Ponta!

2014-09-10 11:39

http://www.viatavalcii.ro

Este exact cum am bănuit. Internetul s-a umplut ieri de poze care îl arată pe premierul Victor Ponta lângă sigla Oltchim, în faţa Pavilionului Central al combinatului, în sala de şedinţe, dând mâna cu sindicaliştii şi zâmbind cordial. Acum e clar că vizita a fost una concertată. Ministrul Economiei i-a asigurat spatele, preşedintele Ion Cîlea a fost singurul informat de această vizită (nici măcar prefectul judeţului n-a ştiut), dar n-a spus nimănui de teamă ca nu cumva oamenii să iasă în stradă, iar premierul să fie huiduit. Ce-i trebuia lui Victor Ponta pentru a da bine la imaginea pentru prezidenţiale? Curaj să vină la Oltchim!

Chiar dacă a venit, curaj nu a avut. Dacă ar fi avut, şi-ar fi anunţat vizita oficial, ar fi putut să bată obrazul presei locale care spune de multă vreme că Ponta nu va veni la Oltchim de frică şi ar fi putut răspunde liniştit la întrebările ziariştilor vâlceni, cu siguranţă numeroase şi tăioase. N-a făcut aşa, deci n-a avut curaj. Însă, această vizită îi era necesară. Punem rămăşag că este şi prima şi ultima pe care Ponta o va face la Oltchim în calitatea sa de premier. Îi era necesară pentru imaginea electorală. De asta s-a ferit de ochii presei, de asta a ticluit o intrare surpriză, pentru ca nimeni să nu apuce să se dezmeticească şi să-l ia la întrebări. Întrebări la care, oricum, nu avea şi nu are un răspuns.

Să dea Dumnezeu ca Oltchimului să-i fie bine! Să dea Dumnezeu ca judeţului să-i meargă mai bine! Însă, după această vizită în care nu s-a spus nimic, nu s-a găsit răspunsul la nici o întrebare, nu s-a dat soluţia relansării activităţii Oltchim, ci doar s-au spus lucruri deja ştiute, senzaţia tuturor este că, în viitor, combinatul chimic de la Vâlcea va ajunge mai degrabă la fier vechi, decât productiv şi în plină activitate. Cert este că animatorii de imagine ai lui Victor Ponta şi-au făcut treaba. Vâlcenii au fost luaţi de proşti pentru a nu ştim câta oară, iar premierul Victor Ponta şi-a râs în barbă după ce a plecat de la Oltchim şi, probabil, s-a felicitat singur pentru reuşita care o va folosi în campania electorală. Şmecher domnul Ponta! Gabriela Bercea

Raspunsuri


Musafir

#26228 Re: Şmecher domnul Ponta!

2014-09-10 11:58:42

#26227: - Şmecher domnul Ponta! 

 DICULOIU NU A FOST STRAIN DE EVENIMENTE.TREBUIE SA SE PUPE SI CU ASTIA CA DOAR ASTA STIE EL CEL MAI BINE.

LUI PONTA I-A NETEZIT CALEA DOMNUL NITA SI NU DE ACUM CI DE CEVA TIMP.

SA NU UITATI SA VOTATI CU PESEDEU CA SA MEARGA OLTCHIMU