DREAPTA JUDECATA - RESPECTAREA PREZUMTIEI DE NEVINOVATIE

Quoted post

Familia lui Adrian

#45 Subiect

2011-08-31 02:46

Am aflat de suma de 5000 Eur chair de pe acest site. Iar voi ne intrebati ce cauta Adrian in club. De ce nu ii intrebati Pe cei doi CAMPIONI ce cautau acolo pt caci toata lumea stie caci ei nu aveau voiie sa paraseasca cantonamentul Iar ca replica la faptul cu blestemul asta arata cit de civilizati si buni credinciosi snit suporterii celor doi champion Stiti este o zicala ,,spunemi cu cine esti prieten ca sa-ti spun cine esti" Apropo de ce nu cititi interviul lui Brata dat inainte de a ne nenoroci copilul ce a a declarat .

Raspunsuri

Musafir

#46 Re: Subiect

2011-08-31 14:45:42

#45: Familia lui Adrian - Subiect

A SPUS CINEVA ASTA...NU INSEAMNA CA ESTE SI ADEVARAT...SI DACA ESTE ADEVARAT AM SPUS IN CE SE REGASESTE SUMA DE 5000 EURO! SI INTREBAREA MEA PENTRU VOI RUDELE: DE CE TOATA LUMEA VORBESTE DESPRE FAPTUL CA ADRIAN POPA AVEA O REPUTATIE DE SCANDALAGIU IN ORADEA??? CE A CAUTAT PANA LA URMA SA IL DEA JOS PE BRATA DIN TAXI? CE A CAUTAT SA MEARGA LA MASA LUI??? SPUNETI VOI PARINTI CE AVETI COPIL ASA DE INOCENT!! PENTRU TOATE ASTEA VREAU SA VAD UN RASPUNS SINCER SI CORECT!!! REPET INTREBARILE: 1. DE CE ARE IN ORADEA REPUTATIA UNUI SCANDALAGIU? 2. DE CE L-A DAT PE BRATA JOS DIN TAXI? 3. DE CE A MERS LA EL LA MASA? 4. EL CE CAUTA PANA LA URMA,UN INOCENT, IN BAR?

Musafir

#47 Re: Subiect

2011-09-02 12:30:56

#45: Familia lui Adrian - Subiect

Asta "arata cit de civilizati si buni credinciosi" sunteti voi ca cineva care s-a semnat cu rudenie a dat blestemul ... adica cineva care va este ruda .... deci tot noi suntem aia rai??=)) hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm??