Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#25465 Re: Administratorii judiciari, acuzati de devalizarea Oltchim

2014-08-22 20:22

#25464: - Administratorii judiciari, acuzati de devalizarea Oltchim  

 "În luna iunie 2014 a expirat indemnizaţia de şomaj, mulţi dintre noi fiind nevoiţi să trăim cu un venit de 600 – 800 lei pe lună, din care trebuie să ne întreţinem familiile. În curând, respectiv octombrie – noiembrie 2014, expiră şi venitul de completare al majorităţii salariaţilor disponibilizaţi, rămânând astfel fără niciun venit. SC Oltchim SA datorează disponibilizaţilor plăţi compensatorii recunoscute în sumă netă de 38.164.916 de lei. Pentru a veni în sprijinul dumneavoastră, vă propunem să dispuneţi iniţierea unui act normativ care să prevadă plata salariilor compensatorii menţionată mai sus, urmând ca aceasta să fie recuperată de către statul român în procedura insolvenţei, conform legii. Precizăm că suntem într-o situaţie disperată care ne va conduce la gesturi extreme şi chiar la cererea falimentului SC Oltchim SA", se arată în adresa care este însoţită de liste cu semnăturile celor peste 260 de foşti salariaţi ai Oltchim şi care vineri va fi trimisă prin curier celor trei membri ai Guvernului.

Raspunsuri


Musafir

#25466 DECI, ESTE "JALE" SI VA FI "MACEL"!

2014-08-22 20:24:53

#25465: - Re: Administratorii judiciari, acuzati de devalizarea Oltchim  

#25453: - STENOGRAME PSD DE CAMPANIE: “I-am spus lui Dragnea: E jale” 

ESTE "JALE" SI VA FI "MACEL". SA NE SPUNA SI NOUA!

HAIDETI, CU TOTII, LUNI LA CONSILIUL JUDETAN SI LA PREFECTURA SA NE SPUNA CEI DOI CAPI AI JUDETULUI - "VERDE IN FATA": NE DAU SAU NU NE DAU BANII DATORATI CA SALARII COMPENSATORII!

 • Marţi, în faţa sediului Consiliului Judeţean Vâlcea a avut loc un protest timid organizat de vreo 20 de foşti angajaţi de la Oltchim.

În caz că nu vor primi plăţile compensatorii şi alte drepturi, care sunt restante de peste trei luni, foştii angajaţi de la Oltchim au ameninţat că vor face mitinguri şi acţiuni de protest în

centrul Râmnicului şi la sediul societăţii pe perioadă nedeterminată.