Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#25346 Re:

2014-08-20 06:47

#25345: -  

ESTE ULUITOT CE FACI TOANTA. Cred ca tu ai dezbinat si aiurit PE TOTI OAMENII, cum ti-a stat tie in imaginatia ta bolnava, TU CARAGIALE, PAROL. De cum scri acum mi-am dat seama dl. Toanta, nu mai vrei sa te recunosti cu afirmatia ta si ramasa public in ziar si in mass-media (sau iti trebuiau sticlele de WHISKY DE LA STANESCU, TOT IN PRESA DAT DE TINE???) redactat si publicat.  Tu esti cel care fabulezi, pentru ca TU ai spus cu glaciorul tau toxic si acum nu mai vrei  sa recunosti, culmea ai ramas inregistrat. Ori cu Stanescu, ori fara lucrurile spuse de mine sunt adevarate si reale si  se pot pune in aplicare. Tu ai scris si de creanta si ai sustinunt nemernicia, care ai postat-o si pe care o vad toti ce inseamna in dex CREANTA =  este un act oficial de a cere creditorul o suma garantata de bani de la debitor. Tu esti acum cel ce ai scris 7 milioane si de fapt sunt ~9 mili euro in functie de euro(38.164.916 lei) si dl. Piperea a spus in secunda cand vor fi 9 milioane euro in cont plateste (a spus la iesire din salade judecata si sta marturie video-audio), in presa mai apari si cand ai spus 10 milioane euro, pai decidete, DE CE DEZINFORMEZI SI IMBARLIGI LUMEA???? DE CE TE OCUPI DE FAPTE NEMERNICE....????????? TU CREZI CA NOI STAM DUPA O VORBA ARUNCATA, ACEEA ESTE DOAR O CONFIRMARE LA CARE NUMAI TU AI PARTICIPAT SI CINE A MAI FOST CU TINE... NOI AM PRELUAT DE LA TINE, INSA NU ARE IMPORTANTA ACUM, IDEEA ESTE SA SE APLICE PLATILE LA ZI TUTUROR, DOMNUL NICULAE BALAN DE LA BDO INCHEIE PLANUL DE REORGANIZARE SI TABELUL FINAL DE PLATI CREDITORI, PENTRU CA EL EXISTA DE CAND S-A DEMARAT PROCEDURA DE INSOLVENTA SI MEREU ACTUALIZAT (DAR NOI N-AM PRIMIT SUMELE NICI PANA AZI , CINEVA S-A OCUPAT SA NU FIM INCLUSI) SI CUM A SPUS PIPEREA LA SFARSITUL LUI AUGUST SE PREZINTA CU EL LA JUDECATORUL-SINDIC SPRE APROBARE. ACUM INTELEGEM SI NOI DE CE AU ATATA URA PE NOI, PENTRU CA ATI MINTIT SI DEZINFORMAT, AIURIT SI IMBARLIGAT TOT, ASTA E ADEVARUL TU AI DEZBINAT TOANTA !!!!!

 CREÁNȚĂ ~e f. 1) Drept al creditorului de a cere debitorului executarea unei obligații. 2) Act care certifică acest drept. [G.-D. creanței; Sil. cre-an-] /<fr. créance
Sursa: NODEX (2002) | Adăugată de siveco | Semnalează o greșeală | Permalink

CREÁNȚĂ s.f. Drept pe care îl are creditorul asupra unei sume de bani ce i se datorează; (concr.) titlu, înscris care confirmă acest drept. [Pron. cre-an-. / < fr. créance].
Sursa: DN (1986) | Adăugată de LauraGellner | Semnalează o greșeală | Permalink

CREÁNȚĂ s.f. act prin care se constată dreptul creditorului de a primi o sumă de bani de la debitor. (< fr. créance)
Sursa: MDN (2000) | Adăugată de raduborza | Semnalează o greșeală | Permalink

 

[Anul 19. Luni, 12 Mai 2014] "În acest sens, consorţiul de administratori judiciari va convoca Adunarea creditorilor şi va supune aprobării acesteia repetarea procedurii cu un nou termen-limită de depunere a ofertelor angajante", notau atunci administratorii judiciari.
Contactat telefonic, Niculae Bălan, reprezentantul BDO Business Restructuring SPRL, a declarat pentru Curierul Naţional că astăzi va avea loc Adunarea creditorilor. "Luni va avea loc Adunarea Creditorilor. Pentru a putea elabora planul de reorganizare al Oltchim va trebui mai întâi să selectăm investitorul care să cumpere SPV-urile şi Rafinăria. În planul de reorganizare vor fi menţionate sumele care trebuie distribuite creditorilor, inclusiv salariile compensatorii ale salariaţilor disponibilizaţi, salariaţii fiind consideraţi salariaţi privilegiaţi", a declarat administratorul judiciar.  [Anul 19. Luni, 12 Mai 2014]

 http://www.curierulnational.ro/Eveniment/2014-05-12/Pierderile+Oltchim+sunt+duble+fata+de+vanzari

Raspunsuri


Musafir

#25379 Re: Re:

2014-08-20 20:56:03

#25346: - Re:  

 Tu cel cu copy paste si creanta si te dai mare scula pe bascula , spune-ne si noua barem ce hram porti ca sa stim cum discutam cu tine. Nu vrem nimic altceva decat sa stim daca esti inca angajat sau disponibilizat. Daca esti in afara fenomenului , da e mult mai usor sa dai sfaturi.