Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#25181

2014-08-17 08:27

Disponibilizati, mai traiti? Nu se vede. Ce ziceti ne intalnim si noi luni pe la prefectura?

Nu am sa inteleg niciodata cum puteti sta linistiti cand stiti foarte bine ca un "jmecher" de Bucuresti si anume "celebrul" avocat Piperea v-a bagat mana adanc in buzunare si va deposedat de sperantele voastre de viata.

Da "domnule" hot (nu avocat) Piperea , de fapt asta ai facut si nu esti nimic altceva decat un "sut" de buzunare dar unul versat, eu unul cu aceasta senzatie traiesc si sa fii convins ca nu te voi ierta niciodat.

In ceea ce va priveste pe voi cacanari de disponibilizati, v-ati nascut prosti si veti muri si prosti si lasi , niste oameni de cacat care se sperie si de umbra lor.

Oare "muiet-is posmagii" jalnici disponibilizati?

Raspunsuri

au fost mintiti si au acceptat minciunile,asi merita soarta,te sall,picasso

#25182 lasa i frate ca si la serviciu tot dupa perdea au stat ascunsi,acum le sta bine acasa

2014-08-17 08:43:28


Musafir

#25186 Re:

2014-08-17 08:54:59

#25181: -  

 ITI CAM PLACE SA BEI CAFEAUA LA INSTITUTIA PREFECTULUI, CE-TI MAI PLACE SI TIE....

NU-I MAI BAGI SI PE OAMENII  ACESTIA DISPONIBILIZATI IN GREVA FOAMEI (POATE-I INTARATATI SA-SI DEA SI FOC, VOI NEAVAND NICIUN DUMNEZEU..., STRATEGIA VOASTRA..., PENTRU CA VA OCUPATI DE ORGANIZARE, DAR SUNT CONVINS CA VOI IN LOCUL LOR NU INTRATI)..., CE ZICI..., AI PRINS EXPERIENTA...

CUM APARATORUL VOSTRU PIPEREA, AVOCATUL...??? ACUM ESTE DECLARAT DE VOI DUSMAN SI CULMEA ATI VAZUT CA VA UMPLA IN BUZUNARE...., ITI DAU DREPTATE, INSA TU CE CREDEAI CA ITI UMPLE SI TIE BUZUNARUL PE SUSTA...

TU SA NU MAI SPURCI OAMENII DISPONIBILIZATI CARE NU S-AU INHAITAT CU VOI LA MIZERIILE VOASTRE SI BINE AU FACUT (IMI PARE RAU DE CEILALTI CARE AU FOST NAIVI SI PACALITI DE VOI..., GRESEALA LOR), PENTRU CA TU ESTI UN HOIT SI UN HOT IN TOATA REGULA, PUTI SI IMPUTI, INFECTIA TA ESTE MAI REA CA EBOLA NUMAI CA IN CAZUL ASTA EXISTA ANTIDOT SI CHIAR ARE EFECT SI CONSECINTE EXECUTORII,  EFICENTE PENTRU O VIATA NORMALA SI CURATA!!!!

TI-AM MAI SPUS, ORICE SECUNDA INTARZIATA ADUCE PLUS BANILOR NEPRIMITI LA ZI SI LA TIMP, AICI STATUL ROMAN SI OLTCHIM TREBUIE SA FACA PLATI PENTRU A FI LA ZI CU PLATA, LEGEA INSOLVENTEI ESTE LEGE DE ACHITARE. (PUNCT)

SI NU TE MAI INTERESA DE BANII NOSTRI, PENTRU CA NU TE PUNE NIMENI, SAU VREI SA-I JEGMANESTI SI ADUCI TU AVOCATI PACALICI, TAXE PETRU SALI, ALTE CHELTUIELI... SA-TI INTRE  SI TIE BANI IN BUGET, HAI ZI SCOPUL TAU....