Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#25179 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

2014-08-17 07:50

#25176: - Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii 

 si uite asa se alege praful de sacrificiul si bunele intentii ale grevistilor).

 

La momentul ala retin ca ii injurati de mama focului, iar Diculoiu et comp. se deziceau de orice eventuala alaturare.. deci, cand esti ipocrit?

Raspunsuri


Musafir

#25184 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

2014-08-17 08:50:50

#25179: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii "La momentul ala retin ca ii injurati de mama focului, iar Diculoiu et comp. se deziceau de orice eventuala alaturare.. deci, cand esti ipocrit?"

 

N-A INJURAT NIMENI PE CEI CARE AU FOST IN GREVA FOAMEI, AU PRIMIT RESPECTUL NOSTRU, VOI MAIMUTOII CARE VA DADEATI ORGANIZATORI SVO, ATI CALCAT PE EI SI PE CCM PLUS  TOTI  ANGAJATII OLTCHIM.

 

 MULTUMIM DE CONFIRMAREA INCALCARII DIN COPERTA IN COPERTA SI DE LA PRIMA LITERA LA ULTIMA LITERA DIN CCM (CONTRACTUL COLECTIV DE MUNCA), AI DOVEDIT CEEA CE NOI ITI EXPLICAM..., N-ATI PRIMIT ACCEPT PENTRU SPECTACOLUL VOSTRU SI ATI BAGAT LA INAINTARE OAMENI NEVINOVATI SI TINANADU-I IN GREVA FOAMEI..., VOI DORMEATI ACASA SI VA DECLARARTI ORGANIZATORI SI VOCEA COMBINATULUI PESTE  TOTI... ATENTIE, ATI INCALCAT CCM !!!!

NU E PICASSO FRAIERE,NU E PICASSO

#25185 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii

2014-08-17 08:52:43

#25179: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Oltchim - suspiciuni de fals cu salarii compensatorii 

 DACA TOT O DAI MEREU CU DICULOIU,PAI ESTI CHIAR IMPUTIT CERNEVIST,PT CA ATI ADUC AMINTE CA ANUL TRECUT NIMENI ,DAR NIMENI NU MAI AVEA LOC LA TV SI IN PRESA CA MIZERIA DE TACTO CERNEV,IA ZI NEMERNICULE CINE A VORBIT TOT ANUL SI A MINTIT?ASA CA LAS O MAI USOR CU D L DICULOIU,OMUL A VORBIT CIND A TREBUIT,CINE A INTELES BINE,CINE NU,S A VAZUT SI SE VEDE CU OCHIUL LIBER CHIAR DIN BUCURESTI[SA TRAIESTI]