Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#25092

2014-08-13 17:43

Internetul este plin de minciunile a doi trei 'informatori' ca tine. Ai spus ca citeaza aia prin presa cele spuse pe PetitieOnline. Si eu spun ca e o minciuna ce spui tu pe aici. Interpretezi aiurea. Esti in situatia asta datorita unora care isi vad de treaba tocmai pentru ca exista destepti ca tine.

 

Toaca in continuare, vorbe seci, intoxicari.

Raspunsuri


Musafir

#25093 Re:

2014-08-13 17:51:40

#25092: -  

 Minciuna este aparitia lui CERNEV??? Pe sticla la tv sau in presa cu toate microfoanele pe el (BAI CERNEV , EL ESTE, EL CHIAR ESTE..., EL EXISTA..., EL, DE CE SA NU SPUNEM PUBLIC, EL EXISTA.......), FILMAT SI PREZENTAT AUDIO-VIDEO CU TOATE FAPTELE LUI ...!!!! ASTA VREI TU SA SPUI ????? DAR CE ESTE SVO ASTA: BANDITISM, HAITA, GRUP INFRACTIONAL...??? CE SUNTETI VOI????????

CE ESTE INTERPRETAT GRESIT, CAND CERNEV IN PERSOANA SI TOTI CEI DIN SVO CARE  AU FOST LA MICROFOANE SI IN PRESA AU GRAIT SI TRAMBITAT PESTE TOT ????!!!!!

BAI BAIATULE, TU AI FOST JOCUL ALORA SI NE-AI JUCAT PE TOTI. NU AVEAI VOIE SA DESCHIZI PLISCUL IN NUMELE NOSTRU. (PUNCT)

ESTI TU OTRAVIT DE NEMERNICIE SI PROSTIE CUMULAT CU SPALARE PE CREIER CU SODA CAUSTICA SI LESIE PE NEURON (SINGURUL CARE-TI PERMITE SA MAI SCRI AICI PUBLIC TAMPENII SI ACELA SUFOCAT SI STRANGULAT DE INDOBITOCIRE SI PROSTIE). AI NIMICIT TOT SI ITI PERMITI SA MINTI CONTINUU....

TU CHIAR NU TE VEZI CA RAMANE SCRIS AICI, CE SPUI????

P.S. Am postat repetitiv cu muuulte repetitii si  exista pe aceasta petitie ( cu riscul sa ma injure si cei de la petitie si altii...) si el (ei) nu concep sa inteleaga,  au comis numai ilegalitati, inclusiv legea insolventei facand-o praf si pulbere.

ACUM SPER SA NE INTELEAGA SI CEI CARE AU PETITIA SI CEI CARE NU NE INTELEGEAU DE CE REPETAM INCONTINUU POSTARILE..., EEEE UITE CA AVEM SI DIN ASTIA CARE SI CU PROBE SI DOVEZI, NU CONCEP CA EI SUNT SI CULMEA, MAI ESTE SI LEGE PE LUMEA ASTA DE RESPECTAT.

SVO SI CERNEV NE-AU MANCAT ZILELE SI ANII !!!!!!!!!!!!!!! IN ILEGALITATE FIIND  FARA ACORDUL NOSTRU.


Musafir

#25094 Re:

2014-08-13 18:31:52

#25092: -  

Bai ciorane, daca tu ai fi fost liderul sindicatului liber ne-ai fi vandut de mult.
Dupa spusele tale, ca lider SVO, trebuia sa plecam acasa cam din anul 2009.
Ghinionul nostru ca tu ai plectat acasa, cu coda intre picioare, abia anul asta.

Si ai dreptate cand spui ca vinovat este Roibu. Asa este ... este vinovat ca te-a angajat in Oltchim dupa ce cei de la Cartel Alfa si cei de la USG te-au mirosit, te-au analizat, te-au evaluat si ti-au dat niste suturi in cur aruncandu-te peste gardul USG.

Locul tau este la lada de gunoi pentru ca esti un mizerabil si pentru ca ai facut numai mizerii colegilor tai, indiferent de firma la care ai lucrat.