Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#25089 Re: Re: Re: Re:

2014-08-13 15:27

#25087: - Re: Re: Re:  

Asta chiar are tupeu! Se bate cu caramida in piept ca vechea conducere a gresit ca ne-a marit salariile si ca nu ne-a dat afara inca din 2009.
Pai daca este asa el de ce a acceptat marirea de salariu si de ce nu si-a cerut disponibilizarea -  mai ales ca era Sef de Sectie cu atributii de PAZNIC.
A nuuu! Asta nu se poate. Pentru el si familia lui nu se pune! Ei trebuie sa stea in combinat si sa stea pe bani multi si somn cat cuprinde. A trebuit sa-si angajeze si nevasta si pajul - transferandu-i in OLTCHIM.
Atentie! Pe ce citerii? Nu cumva au dreptate cei care suspecteaza ca aceste angajari (facute fara concurs si fara a fi nevoie de alti salariati in combinat) au fost facute prin dare si luare de mita si prin trafic de influenta? Si aici se pot incadra si posturile create ad-hoc pentru diverse persoane si numirile in functii a diverselor persoane.

Raspunsuri


Musafir

#25090 Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

2014-08-13 15:31:28

#25089: - Re: Re: Re: Re:  

 Pot sa-i postez si ce spunea Gerea (stia adevarul mai bine el decat Cernev), pentru ca era uluit un lider sindical sarea in aparea lui, in loc sa tina cu angajatii, conform CCM, atunci tot Diculoiu (SLO) a intervenit repede spunand realitatea pentru momentul respectiv..., probe sunt pe net si pe petitie suficente...

https://www.youtube.com/watch?v=L-avFshzBOI min.5,53

APARE SI MINCIUNA SPUSA DE PARVU, AUZITA DE TOTI SI TOTI AU TACUT INCLUSIV SLO ( OARE CINE DEZINFORMA IN HALUL ASTA????), CU SALARIILE PLATILOR COMPENSATORII CARE NU SUNT LA MASA CREDALA DIN SIMPLUL MOTIV PENTRU CA DISPONIBILIZARILE S-AU INTAMPLAT LA 5 LUNI DE LA INTRAREA IN INSOLVENTA IANUARIE 2013 (LEGEA SPUNE FOARTE CLAR LA MASA CREDALA INTRA TOT CEEA CE A FOST INAINTE, NU SI DUPA DECLANSAREA INSOLVENTEI ) FIIND SUPUSE LEGII SI CARE SPUNE AGHITA CREANTELE, MASA CREDALA CUPRINZAND NUMAI CEEA CE ERA INAINTE DE INTRAREA IN INSOLVENTA ANUL PANA-N DECEMBRIE 2012 NU DIN IANUARIE  2013 ANUL DISPONIBILIZARILOR SI DECLANSARII INSOLVENTEI. ASTA DOVEDESTE MULTA DEZINFORMARE SI ILEGALITATE IN CEEA CE AU COMIS TOTI PRIN NEPLATA DREPTURILOR SALARIALE NICI PANA AZI 13.08.2014. LEGEA 85/2006 SPUNE ACHITA...!!!!!!!!!

 

Decizia din data de 15.05.2013 Art. 6 - Prezenta decizie isi produce efectele de la data comunicarii sale.

 

Sau cum se autopronunta el pe-o banca in parc fara sa fi participat si nici invitat ori sa fi avut vre-un mandat din partea sindicatului care a semnat CCM si celuilalt sindicat de la Pitesti si nu raspundea intrebarilor reporteritei, comentand total contra intrebarilor in special disponibilizati.

https://www.youtube.com/watch?v=QilFOhhqLfc Corneliu Cernev - liderul sindicatului VICTORIA - OLTCHIM - 19 martie 2013

 

Plus tot net-ul ( ESTE PLIN CU CERNEV) ori peste tot in public, mass-media, presa, cu dovezi ale prezentei lui peste tot si-n toate...

 

Este de groaza acest individ si nu realizeaza ce fapte grave a comis si comite in continuare.

 I le-am postat repetitiv cu muuulte repetitii si  exista pe aceasta petitie ( cu riscul sa ma injure si cei de la petitie si altii...) si el nu concepe sa inteleaga,  a comis numai ilegalitati, inclusiv legea insolventei facand-o praf si pulbere.