Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#24623

2014-07-26 10:26

Cum naiba sa spuinasa ceva? Peste tot in tara cauzele au fost suspendate! Omule tu cred ca ai o problema. Vezi numai dusmani si oameni care te mint. Eu iti spun ce constat si bineinteles ca tin cu banii PE care ii am de recuperat. Trebuie gasita o alta strategie. Intreb, de exemplu avocatul poporului poate fi de vreun folos?

Raspunsuri


Musafir

#24624 Re:

2014-07-26 10:32:46

#24623: -

Citeste tot si sa-mi spui tu mie daca ai fost cu ce este sus prezentat in instanta. Sigur avocatul poporului poate fi de folos, orice cale de atac e dreptul tau pana la epuizare. OMULE, TU TREBUIE SA APLICI PUNAND-O IN FATA INTANTEI IN APLICARE LEGEA RESPECTAND CE SCRIE IN EA, NU SA FACI BARFA DIN EA (PUNCT).

TU SI AVOCATII TAI N-AU DUS DOVEZI IN FATA INSTANTEI (PUNCT).

Cazul insolventei Oltchim, judecatorul-sindic decide si judeca pe raza  teritoriala unde isi are activitatea societatea, este cel care a deschis procedura insolventei si cel care si inchide, alte instante la care te-ai prezentat este treaba ta.....

ATI FOST INSELATI DE AVOCATI, TREBUIE SA INTELEGETI.(PUNCT)

=======================================================================================

TOTI AVOCATII CARE SI-AU BATUT JOC DE VOI DISPONIBILIZATILOR POT FI DATI IN JUDECATA

2014-07-18 08:41

Preşedintele Judecătoriei, Bogdan Mateescu, a reclamat-o la Parchet pe avocata şi mediatoarea Otilia Prooroc

http://ziaruldevalcea.ro/2014/07/16/presedintele-judecatoriei-bogdan-mateescu-a-reclamat-o-la-parchet-pe-avocata-si-mediatoarea-otilia-prooroc/
========================================================================================
TOTI AVOCATII CARE SI-AU BATUT JOC DE VOI PRIN FAPTELE LOR, MERITA DATI IN JUDECATA LA FEL CUM A PROCEDAT SI PRESEDINTELE JUDECATORIEI CU AVOCATA SI MEDIATOAREA !!!!

ATENTIE!!!

http://i.imgur.com/uF2CFko.jpg...

 

 

 


 

 

NU VA LASATI PACALITI SI MINTITI ORI FURATI, DATII IN JUDECATA SI ESTE VALABIL PENTRU TOTI CARE INCEARCA SA VA PACALEASCA!!!!


 

STOP MINCIUNILOR SI INSELATORIILOR!!!

http://i.imgur.com/AyaLuJV.jpg...