Vrem recunoașterea postului TV Antena 3 drept cult religios

Quoted post


Musafir

#556

2014-06-29 10:48

Antena 3 a ajuns un post de propaganda politica a CIUMEI ROSII(PSD+PC+UNPR). Fireste ca dezidenti de la PNL sau alti tradatori beneficiaza de timpi de antena generosi si gratuity. Ca doar ei "INFORMEAZA" opinia publica. Mie scarba, mai ales de Mihai Gadea, ca se foloseste de numele Domnului, ca sa faca atacuri jegoase la persoane, acuze gratuite cu insinuari malefice, s.a.m.d. Dar jegurile nr. 1 sunt Mugur Ciuvica si tandemul Dana Grecu şi Radu Tudor.

Raspunsuri

alexandru

#559 Re:

2014-07-10 15:18:12

#556: -

Cred ca se comite o eroare. M Ciuvica nu trebuie bagat la antena3 fiindca el este un scormonitor de latrina fara a avea o minima cultura politica si logica omeneasca. Indiferent ce se dezbate, el ajunge imediat la "basism", procuratura. El nu stie ce se intampla in jurul lui fiindca nu este dotat cu un dispozitiv minimal de analiza. El stie un singur lucru:SA SCUIPE. Daca este adevarat ca a fost consilier prezidential la presedintele Constantinescu, incep sa inteleg de ce nu a reusit nimic acest presedinte(in care multi ne-am pus sperante enorme). Pe Ciuvica, antenistii l-au pus de cateva ori sa precizeze in direct ca este "un colaborator" pentru antena3. Pai, daca acesti jegosi malefici de la antena3 nu-l recunosc ca fiind de-al lor, rezulta si pozitia ce o are Ciuvica in antena3. Acesta n-ar fi avut loc nici la D Diaconescu, in vremurile cand el transmitea din garsoniera lui impreuna cu menajera.

Aici ar mai fi loc de o precizare. Este vorba de tandemul Adrian Ursu & Oana Stancu. Acesta a fost expulzat de la Realitatea de MARELE(de atunci!) Vantur, nu pentru ca nu stiau "sa scuipe" ci pentru ca "au scuipat puternic", cale de o emisiune(probabil ca nu au primit avertismente in casca!), intr-un personaj ce era asociat cu Vantur. Voiculescu cu oamenii lui "destoinici", au stiut despre ce este vorba, i-au primit, iau ridicat in slavi, i-au "cultivat" in spiritul antena3(li s-a prezentat clar conditiile de munca/dezinformare de la antena), i-au verificat atent cale de multe emisiuni( sa nu calce pe langa !!!) si i-au introdus in meniu. Aici, cred ca s-a aplicat si teoria cu inprumutul financiar(conditionat) in cazul situatiilor dificile de sanatate ale salariatului, si totul va trebui sa mearga asa cum le da partitura Voiculescu(sau unul din oamenii de incredere).