Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#22424 CE VRETI MAI CLAR DE ATAT .... PIPEREA VA INVATA CE AVETI DE FACUT!

2014-06-18 18:16

#22358: CE VRETI MAI CLAR DE ATAT .... PIPEREA VA INVATA CE AVETI DE FACUT:

"Am cerut falimentul Astra. Dacă se ajunge la falimentul Astra, Oltchim are şanse să obţină sumele ca orice asigurat."

DECI, PRIN EXTRAPOLARE:
"Cereti falimentul OLTCHIM. Dacă se ajunge la falimentul OLTCHIM, disponibilizatii au şanse să obţină sumele cu prioritate."

SI CE MAI SPUNE PIPEREA:
"Dacă disponibilizaţii ar cere falimentul Oltchim, ar fi o acţiune complet greşită deoarece falimentul înseamnă cel puţin un an jumătate până când se obţin nişte bani din vânzări şi, de asemeni, lichidarea nu se ştie cât ar dura. Dar ar trebui pus în balanţă, a aştepta 6-7 luni de zile până la privatizarea combinatului sau a aştepta doi ani de zile pentru lichidare, ... ."



VOI DECIDETI!
MAI AVETI RABDARE SA MAI ASTEPTATI "6-7 luni de zile până la privatizarea combinatului" (CIOARA DE PE GARD) AVAND IN VEDERE CA PIPEREA A TOT AMANAT PRIVATIZAREA, FIINDCA LUI II CONVINE ... TIMPUL TRECE ONORARIU FIX (50.000 DE EURO) SI ONORARIUL PROCENTUAL DE 5% (2% PENTRU RECUPERAREA DATORIILOR SI 3% PENTRU DISTRIBUIREA BANILOR RECUPERTI CATRE CREDITORI) MERG?


SI MAI SPUNE CEVA PIPEREA:
"nu poate oferi garanţii nici măcar în ceea ce priveşte plata salariilor compensatorii, în cazul în care societatea se privatizează. „Nu le pot garanta acestor oameni că-şi vor primi banii după 12 decembrie."

Raspunsuri


Musafir

#22428 CARE PRIVATIZARE? CARE CHINEZI?

2014-06-18 18:27:16

#22424: - CE VRETI MAI CLAR DE ATAT .... PIPEREA VA INVATA CE AVETI DE FACUT!

http://www.gds.ro/Economie/2014-06-18/Chimcomplex+Borzesti+va+depune+o+oferta+pentru+preluarea+Oltchim

Directorul Chimcomplex Borzești, Virgiliu Băncilă, a declarat ca "nu crede însă în visul chinezesc. Până acum, s-a tot vorbit de intenția unui consorțiu chinez de a cumpăra Oltchim, dar fiecare termen de depunere a ofertelor de preluare a fost amânat. Motivul principal invocat de autorități a fost solicitarea unor investitori, în frunte cu cei din China, de amânare a termenului."