Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Gogu Ologu
Divizia Petrochimica Bradu

#21868

2014-06-10 11:35

Si totusi unde sunt banii?M-ai inteles gresit...stiu situatia.si eu am banii pe fisa fiscala,treaba cu diicotul e fasaiala,protectia insolventei e mai tare,insa sub umbrela insolventei se petrec multe.Poate nu stii despre situatia proceselor salariati/omv,o situatie relativ asemanatoare,legata tot de drepturi...diicot,justitie ?...nu inseamna dreptate dumnezeiasca,e tot dreptatea omeneasca,aia cu multe defecte.Asa ca mai usor,pistolul nu e la tine e tot la ei,la tine(noi)poate cel mult un briceag si ala tocit :)

Asa ca sa va faceti o parere,luati declaratiile cu privire la intarzaierea platii compensatoriilor a tuturor factorilor responsabili de la Oltchim...ceatza in ochi,nimic concret.Ce denota asta?Ca nu sunt bani...de dat.

Nu au de unde.

 

 

Raspunsuri


Musafir

#21869 Re:

2014-06-10 11:39:37

#21868: Gogu Ologu -

Insolventa nu protejeaza, asa se doreste la noi in cap sau la cei care au semnat precum banditii actele din poze de la voceavalcii, asa ceva este ilegal. Insolventa urgenteaza, forteaza si respecta sa nu mai prejudiciezi sa aduci daune si creante, sa numai incalci gresit regulile manageriale si sa nu mai ajungi in situatii ca cele care noi le traim acum. Este foarte dura legea insolventei atata timp cat este aplicata, este ultimul pas, pana a declansa falimentul, nu te lasa sa-ti faci de cap, decat cu acordul judecatoresc si cu decizii clare de redresare. Daca fiecare si-ar face de cap, la ce ne mai trebuie insolventa, declanseaza faliment imediat....


Musafir

#21871 Re:

2014-06-10 11:49:14

#21868: Gogu Ologu -

Nu va intereseaza DE UNDE, ei conform ziarului voceavalcii, AU VANDUT!!!!!! Pot sa-si vanda autoturismele, nu ne intereseaza.., povestea lor, sunt acolo si incaseaza lefuri enorme achitate  la zi, sa nu mai fie ei platiti doua sau trei luni si achita prejudiciul, NU MA INTERESEAZA PE MINE DE UNDE, sau ce mint ei.


SA RESPECTE LEGEA SI LEGILE.Art. 269 Legea nr.53/3003 republicata - Codul Muncii, conform art 166, alin 4 din decizia ITM care o are toata lumea raspuns la sesizarea noastra si din toate actele pe care le avem, trebuie sa se faca plata acestora in regim de urgenta a creantei facute catre prejudiciat (disponibilizat si salariati daca e cazul ) , obligand angajatorul la plata de daune-interse pentru reglarea prejudiciului produs salariatului (disponibilizatului) si conform CCM si Legea insolventei care are obligatie de achitare catre creditor in regim de urgenta. Actele exista, doar trebuie sa fie puse in aplicare , ESTE OBLIGATIE DE A FACE, conform Legii insolventei catre creditorii principali in cazul de fata disponibilizatii acestia fiind PRIORITARI DE DREPT,  aparand in acte cu sumele impozitate, nu si virate lor. Lasati DIICOT sa solutioneze problemele, legea face lumina si dreptate. Anul s-a incheiat in 2013, LEGAL NU POTI SARI IN ALT AN PANA NU LICHIDEZI ANUL DE DATORII conform legii avand prioritate achitarea catre decizile primite  de fiecare in parte (ei apar in acte, noi NU AM INTRAT IN POSESIA BANILOR ), SUNTEM IN 2014 DOMNILOR, ANAF SI OLTCHIM TREBUIE SA RASPUNDA CUM AU SARIT ANUL FARA SA VIREZE BANII DISPONIBILIZATILOR acestia doar aparand in acte ( inchidere de an 2013 ), CONFORM INSCRISURILOR SI ACTELOR, CARE LE AVEM TOTI IN POSESIA NOASTRA.