Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

Gogu Ologu
Divizia Petrochimica Bradu

#21866 Re: Re:

2014-06-10 10:48

#21862: - Re:

Amanare,tergiversare,cauze de insolventa,procese juridice de durata,amanari pana la prescriere,termene CCM...se i-au in calcul toate posibilitatile ortodoxe si neortodoxe.Ma mir ca suntati straini de asta si ma mir de siguranta voastra ca salariile compensatorii vor ajunge in buzunarele salariatilor.Uitati-va in jurul voastra la situatia sociala individuala(mai precis in buzunar la un an de la concediere) si situatia generala sociala a economiei si la evolutia privatizarii Oltchimului.

Nu repetati prostia cu speranta de repornire a Oltchimului de ceva ani incoace.E acelasi lucru.Minciuni si iar minciuni aruncate in fata fara nici un fel de jena...si noi stam si ne uitam cu ochii mari idioti creduli ce suntem.

Raspunsuri


Musafir

#21867 Re: Re: Re:

2014-06-10 11:31:33

#21866: Gogu Ologu - Re: Re:

Nu se TERGIVERSEAZA nimic, conform actelor banii au fost impozitati de anaf si chiar virati pilonului II pensii ... noi n-am ajuns in posesia banilor, DIICOT trebuie sa-si faca treaba, n-ati urmarit si observ nu cunoasteti ceea ce se intampla!!!! V-as detalia aici mai mult dar sa lasam DIICOT sa-si faca treaba. Atat va spun, anul 2013 s-a incheiat, in acte apare ca s-au impozitat niste bani, suntem in 2014 stiind ca nu poti sari anul, orice firma sau srl stie asta, in special in insolventa FARA SA ACHITI LA ZI BANII pe anul trecut. Unde sunt BANII?????? DIICOT sa faca lumina. Sunt destul de multe acte si argumente, CCM, Legea Insolventei si ITM.