Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#21414 Re: Re: Meseriasele sindicate ....

2014-05-31 20:30

#21413: - Re: Meseriasele sindicate ....

Revin. Continuam sa gasim vinovati dar sa nu facem nimic. Nu Cernev, nu Talpasanu, nu Diculoiu sunt de vina pentru ceea ce ni se intampla noua. Ei nu sunt altceva decat niste jmecherasi, profitori ai prostiei , naivitatii si lasitati noastre. Atata timp cat noi nu suntem in stare sa-i contracaram si sa avem atitudine isi vor bate in continuare joc de noi.

Oare cati dintre disponibilizati mai stiu sau ii mai intereseaza ceva de drepturile lor. Multi nici macar nu  stiu daca au murit sau mai traiesc, atat de prosti sunt.

Diculoiule , tu sa te caci pe CCM ca oricum din cate vad in fata jmecherilor nu are nici-o valoare, iar voi cei ce ati mai ramas  cotizati ca Diculoiu primeste.

 

Raspunsuri


Musafir

#21415 Re: Re: Re: Meseriasele sindicate ....

2014-05-31 20:43:46

#21414: - Re: Re: Meseriasele sindicate ....

Apropoo,  ca se numeste DIICOT, DNA , PARCHET sunt tot ei si ai lor. Putem merge si la mama si tata DNA-ului . DIICOT=ului sau PARCHET-ului ca tot nu vom gasii dreptate, Dreptatea e in mana lor nu a nostra si o manuiesc dupa bunul lor plac. Singura noastra sansa ramane STRASBOURGUL - GREVA FOAMEI IN FATA PARLAMENTULUI EUROPEAN poate asa va vedea intreaga EUROPA si intreg mapamondul cum intr-un stat de drept , iti sunt batjocorite drepturile chiar de catre cei care ar trebuii sa imparta dreptatea asa cum este ea stipulata in constitutie.