Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#21268 Re: Re: Re: Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

2014-05-29 17:52

#21247: - Re: Re: Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

Mai "desteptul" clasei , tu poti sa ceri orice ca nu te doare tasta de la calculator , dar gandeste-te ca treiesti in Romania .

Stai de un an de zile prin tribunale si nu ai nici macar o hotarare si nu oricum, intr-un proces pe legislatia muncii care are prioritate. Vei mai sta un an de zile cu plangerea penala si inca un an in care vei spera ca iti vei lua banii si apoi gata.

Ai uitat ce ti-a spus dl. deaconu sau cum dracu il cheama "schimbati avocatii, stramutati procesul ca oricum nu ati castigat nimic pana acum". Cu alte cuvinte sau in traducere romaneasca " puteti sa schimbati avocatii sa stramutati procesul ca pretutindeni sunt oamenii nostrii"

Tu chiar nu realizezi ca se stie pana cele mai inalte niveluri inclusiv politice.

In tara asta nu exista dreptate pentru omul de rand. Dreptatea e doar pentru cei pe care tu i-ai votat si o mai si interpreteaza cum vor ei.

Raspunsuri


Musafir

#21269 Re: Re: Re: Re: Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

2014-05-29 18:00:58

#21268: - Re: Re: Re: Re: ATENTIE DISPONIBILIZATI! GUVERNANTII FAC BLATUL CU ADMINISTRATORII JUDICIARI.

Ma "desteptul" caravanei, balamucule, citeste tot. Taci ca te faci de ras, pe bune, dar vad ca esti in urma cu evenimentele si faptele. Restul nu stau sa-ti dau tie explicatii, oricine ai fi tu.... BAGA NASUL SI CITESTE.