Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#20590 Re: Re: Re: Re: Depunerea ofertelor pentru Oltchim, decalată până pe 6 iunie

2014-05-10 15:48

#20586: unul caruia ii e sila de liderii de sindicat - Re: Re: Re: Depunerea ofertelor pentru Oltchim, decalată până pe 6 iunie

Foarte bine ai facut ca l-ai deconspirat pe Cernev, cat de nesimtit este si a mancat mizerie multa peste tot in numele nostru al tuturor, angajati si disponibilizati, fara sa-l puna nimeni!!!! Si a inventat numai tampenii scornite de el!!!!!!!!!! Merita alungat definitiv, sa dispara!!!!!!!!!!! HUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU CERNEV, hotule, banditule, nemernicule, escrocule, mincinosule....huuuuuuuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!! Nu are voie sa vorbeasca nici macar in numele celor din combinat si a celor plecati. ESTE UN DEZINFORMATOR.

Raspunsuri

DE LA PICASSO

#20591 Re: Re: Re: Re: Re: Depunerea ofertelor pentru Oltchim, decalată până pe 6 iunie

2014-05-10 17:11:32

#20590: - Re: Re: Re: Re: Depunerea ofertelor pentru Oltchim, decalată până pe 6 iunie

MAI ZI O DATA MUSAFIRULE DE LA 20590,CINE LA DESCONSPIRAT PE TAMBALAGIU?    OARE EU PIPICASSO CE A FACUT DE 1AN SI 6LUNI?  ESTI DEGEABA MUSAFIRULE,,MERITELE SINT NUMAI ALE MELE  PICASSO,,DUTE INVIRTINDUTE,CA SINDICATUL TOT EU L A  M DISTRUS,EU FOTAAAAAAAAAAAA

unul caruia ii e sila de liderii de sindicat

#20593 Re: Re: Re: Re: Re: Depunerea ofertelor pentru Oltchim, decalată până pe 6 iunie

2014-05-10 17:26:01

#20590: - Re: Re: Re: Re: Depunerea ofertelor pentru Oltchim, decalată până pe 6 iunie

Nu am vrut sa comentez niciodata acel episod, dar m-a fortat prin acea declaratie. Eu de felul meu respect oamenii dar nu javrele. Nu avea nici-un drept sa vorbeasca in numele nostru si pe deasupra si tampenii. Adica cam ce se vroia sa auda opinia publica pentru a ne creea noua o imagine falsa si in acelasi timp gasea o scuza celor ce se fac vinovati de neplata drepturiloe banesti catre disponibilizati.

Da, ai atins bine "ESTE UN DEZINFORMATOR"

Poate vreodata am sa povestesc si atitudinea unui alt membru marcant al SVO (de meserie "sudor") care se milogea efectiv sa ma faca sa cedez (nu degeaba bineanteles) , zicand "hai ba sa le luam banii ca oricum combinatul se duce dracului".

As vrea sa cred ca este doar o parere a mea, dar de fapt ei nu urmareau  interesele angajatilor ci interesele lor si ale grupului lor de interese, miscarea sindicala fiind doar un paravan .