Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

nu conteaza

#20560

2014-05-09 18:30

Si totusi "brav erou" Cernev nu ne spui si noua asa din curiozitate, de cand pana cand vorbesti tu in numele disponibilizatilor? De ce nu ai venit alaturi de noi sa vorbesti din "mijlocul" nostru.
Noua chiar ne esti "simpatic". Nu esti nimic altceva decat un om de cacat. Nu am scris niciodata nimic despre tine , dar de data asta m-ai scarbit.
Daca este cazul pot spune mai multe despre tine si prietenul tau Coclet.Pot spune si cum a incercat asa zisul "prieten" Coclet sa te impuna "prezident" de sindicat prin "orice" mijloace. De aceea te rog frumos ca in viata ta sa nu mai vorbesti decat in numele celor pe care ii reprezinti si nicidecum in numele disponibilizatiilor.
Cu "stima"

Raspunsuri


Musafir

#20561 Re:

2014-05-09 18:47:01

#20560: nu conteaza -

A vorbit de foarte mult timp la Palatul Victoria, ravasind ideile si adevarul, mintind si dezinformand continuu. Aici pe petitie daca dati la paginile din trecut, veti observa ca i-sa atras atentia sa nu mai vorbeasca in numele majoritatii  si nici a disponibilizatilor. N-a ascultat, ba mai mult a dat presei numai tampenii si idiotenii, scornite si inventate de el si acolitii lui. OPRITIL definitiv!!!!!!!!!!