Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

P. M.

#19872 Re: lasati !!!!!

2014-04-16 19:39

#19845: - lasati !!!!!

Glumele proaste. Eu nu sunt in sindicatul lui Cernev. Dar, nu este posibil sa zgarai masina omului, indiferent de numele acestuia. Hai dracului sa fim uniti ca ne mananca gaia !!! Bai, daca ne prind astia certati intre noi, suntem morti. Sa fim o voce, sa nu punem botul la eventualele diversiuni, atentie la instigatorii de profesie. Nu ma intereseaza ca x sau y , a dat ceva in pragul sarbatoarei de PASTI, DAR, SA NU FIE UN MOTIV DE A NE CERTA INTRE NOI. Mai avem un pic si vine potopul. FEREASCA DUMNEZEU SA NU NE PRIVATIZAM !!! HAPY END-SCRIE PE NOI . lASATI VRAJEALA - INCA ODATA VA SPUN-UNITI VOM PUTEA SA NE PASTRAM LOCURILE DE MUNCA -SI CREDETI-MA, STIU CE SPUN !!! Sindicatele sa colaboreze , sa apere cu dintii CCM . ORICUM-DACA NE MAI APUCA 2015-ADIO CCM.

+++++++++++++++++++++++++++++++

UNITI CINE CU CINE ?    s-a vazut clar cine vrea unire. toti tin cu dintii de functii. vine dumitru de la pitesti si vrea sa distruga SLO SI SVO. Diculoiu tot asa. doreste dizolvarea celorlalte sindicate . de cernev nu mai vorbim. CCM actual e semnat de SLO. asta ar trebui sa ramana cu toti membrii. apoi sa reorganizam alegeri. si gata.

Raspunsuri


Musafir

#19887 PT OAMENIII DIN OLTCHIM,DE LA FOTA CITIREEEEEEEE

2014-04-17 13:07:13

#19872: P. M. - Re: lasati !!!!!

CUM E MAI GHIOCA CU MASINA ZGIRIATA,CA LA POLITIE AI SPUS CA FOTA E MARTOR,CA A TRECUT IN NOAPTEA DE 12 SPRE 13,DE CE MINTI OAMENI GAOAZA CERNEVISTA?  PAI FRATILOR FACE EXACT CA MARDARE[VAGABOANTA]A MINTIT ORGANELE STATULUI,DAR VEZI TU DUPA SARBATORI GHIOCELULE [DIAVOLUL]CA NU TE IERT SI CER EXPERTIZA LA COMANDANTUL POLITIEI,PINA AICI TI A FOST GHIOCA,NU TE MAI IERT NICI CU MAMA,STI CE VEI PATI PT MINCIUNA SI INDUCERE IN EROARE A ORGANELOR DE DREPT ALE STATULUI?,,,,,,,HIRSC, IESTI GATAAAAAA GHIOCAAAAA,EU PIPICASSO