Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

X

#19418 analiza

2014-04-07 19:47

unul care scrie pe aici este STATIE. CINE ESTE STATIE ?NU STITI?VA SPUN EU. ESTE UN PERSONAJ DIN LOCALITATEA MIHAESTI , PERSONAJ CARE CRITICA ACTUALA GUVERNARE DAR CARE IN PERIOADA ALEGERILOR CARA CU MASINA PERSOANE LA VOT .STATIE COSTEL CEL CARE LA DISPONIBILIZARE A FOST TRECUT PE LISTA OBLIGATORIU, NU ASA CUM IMPRASTIE PRIN COMUNA CA A PLECAT CA A VRUT EL . A FOST OBLIGAT. SE NUMESTE UNEORI PE ACEASTA PETITIE ''PICASO''.INCEARCA SA M-AI TRAIASCA ODATA CLIPELE CIND ROIBU ERA MENEGER.STITI CE SE VORBESTE LA NOI IN COMUNA?COSTEL ANGAJAT OLTCHIM,TATAL SOFER LA AMBULANTA OLTCHIM,COSTEL IL SUPARA PE ROIBU SI APROAPE SA-I DESFACA CONTRACTUL DE MUNCA.TATAL SE DUCE LA ROIBU SI-L ROAGA:-TE ROG TINE-MI COPILUL SOFER LA TINE CA ALTFEL IL PIERD , M-A AMENINTAT CA SE SAPINZURA DACA NU M-AI ESTE SOFERUL TAU.AU TRECUT ANI SI CE SA VEZI?COSTEL AL MEU TERMINA O FACULTATE,LA FEL SI NEVASTA LUI [NU M-AI DAM DETALII FIINDCA SE CUNOSC].PACAT DOMNULE ROIBU CA TI-AI BATUT JOC DE NOI.

Raspunsuri


Musafir

#19420 Re: analiza

2014-04-07 20:11:08

#19418: X - analiza

Ce spui "desteptule", ca a batut vantul cu putere la Mihaiesti sau la Lapusata si ti-au sarit tiglele de pe casa? Pai nu spuneai tu ca "daca pornim la drumul asta nu avem decat doua variante: ori il dam jos pe Diculoiu si reglam niste treburi pe aici (n.a.: este vorba de interese tale personale si de grup), ori la spital"?
Cum Diculoiu nu a fos dat jos ... ramane valabila pentru tine a doua varianta: LA SPITAL "stimate coleg solidar"! Si cred ca, pentru boala ta, este indicat cel de la BALACEANCA.
Daca a facut omul o facultate ... BRAVO LUI! Diferenta dintre tine si el consta in faptul ca nu s-a culcat seara sofer, s-a visat sudor de garduri in combinat si s-a trezit plin de sudoare si out de la monitorizare si din conducerea SVO.

Picasso ti-ar fi spus "miirs gaocele si ..." eu iti spun "OUT ... si n-am cuvinte care sa descrie un specimen ca tine ca OM tu nu esti"!


Musafir

#19473 Re: Ghiocelulee,te iei de fundurile altora si tu ai gura plina de acadeleee

2014-04-08 13:06:57

#19418: X - analiza

dar lumea s a convins,stai linistit,mult nu mai aveti latrailor SI TRADATORILOR,sa va traga PIPICASSO numai UEEE