SOLICITĂM REFERENDUM PENTRU DEMITEREA PREŞEDINTELUI BĂSESCU

Quoted post

LiZ

#122 Cvorum!

2014-04-02 05:09

Nu credeti ca ar trebui sa stim intai cati suntem, ca sa stim daca cvorumul este atins, ca sa nu patim ca data trecuta? Listele de votare sunt pline de mortii nostri de 25 de ani incoace? Copii nostri sunt pe liste ca sa "umfle" lista cetatenilor si cvorumul sa nu fie atins. Mi se pare ca e irealizabila ca de altfel si Petitia de acum cateva luni unde s-au strans 120.000 de semnaturi, tot pentru demitere. Si?

Raspunsuri

Mona Nicole

#124 Re: Cvorum!

2014-04-02 11:30:32

#122: LiZ - Cvorum!

Petiţia iniţiată de către Antena3 NU ERA PENTRU DEMITERE, adică în conformitate cu procedura legală, ci era o petiţie ineficientă, prin care i se cerea demisia lui băsescu, dar nu ne-a anunţat Gâdea că ar fi trimis-o cuiva, chiar dacă l-am informat că ar putea s-o trimită parlamentarilor şi să-i adauge petiţia pe care am făcut-o anul trecut pentru revizuirea hotărârii CCR de invalidare a referendumului din 2012.

DEMITEREA NU ÎNSEAMNĂ DEMISIE!!!

Există informaţiile de la recensământ (l-am auzit intr-o zi pe Ponta vorbind despre 20 de milioane de români, deci asta inseamnă că s-a referit la datele obţinute la recensământ, in care erau menţionati vreo 16 milioane de alegători), imediat după publicarea lor am postat o petiţie ce a fost semnată online numai de 3oo de persoane, am trimis-o parlamentarilor la adresele de e-mail pe care le-am menţionat în petiţie şi altora, am primit  răspunsuri de la deputatul Alina Gorghiu, de la senatoarea Cristiana Anghel şi de la Codrin Ştefănescu,  dar nu au reuşit să-i convingă pe parlamentari să facă demersurile solicitate prin acea petiţie:

http://www.petitieonline.net/petitie/in_urma_publicarii_datelor_recensamantului_din_2011_a_reiesit_ca_referendumul_din_2012_este_valid_deci_solicitam_demiterea_lui_basescu_traian_din_functia_de_presedinte_al_romaniei_-p19171150.html




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...