Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#17958 Re: Sindicaliştii de la Oltchim acuză: Piperea & Co. vor să „vândă combinatul bucată cu bucată"

2014-03-11 16:28

#17950: - Sindicaliştii de la Oltchim acuză: Piperea & Co. vor să „vândă combinatul bucată cu bucată"

"Contrar prevederilor Legii nr.85/2006 aţi dorit să vindeţi Oltchim bucată cu bucată. Nu aţi reuşit să vindeţi activul Ramplast, dar din 01.02.2014 aţi închiriat acest activ dând posibilitate ca chiriaşul să obţină profit cu banii SC OLTCHIM. Unde este competenţa Directorului Comercial din SC OLTCHIM? Unde este rolul dumneavoastră de a recupera creanţele Oltchim? Aţi aprobat un program de reorganizare bazat pe înfiinţarea unei societăţi Oltchim SPV care să includă activele viabile. Sunt specialişti în domeniul Petrochimiei, financiar, bancar care vă susţin această strategie? Pentru dezastru realizat în procedura de insolvenţă la SC OLTCHIM dumneavoastră Administratorii Judiciari sunteţi răsplătiţi lunar prin plata indemnizaţiei de 50.000 euro. Este momentul d-lor Administratori Judiciari să spuneţi punctual care sunt lucrurile bune pe care le-aţi realizat în SC OLTCHIM" – mai spun sindicaliştii Sindicatului Liber Oltchim."

Chiar asa:
- unde este si ce face pseudospecialistul in comert ARMAND - LAURENTIU SPIRU - CIOBESCU care detine in combinat functia de Director General Adjunct Operatiuni si care are in subordine partea comerciala si economica a Oltchim?
- pentru ce sunt platiti Administratorii Judiciari, Administratorul Special si directorii de la Oltchim daca nu sunt "potenti" din punct de vedere managerial?

Raspunsuri


Musafir

#17967 Re: Re: Sindicaliştii de la Oltchim acuză: Piperea & Co. vor să „vândă combinatul bucată cu bucată"

2014-03-11 19:12:10

#17958: - Re: Sindicaliştii de la Oltchim acuză: Piperea & Co. vor să „vândă combinatul bucată cu bucată"

mai rabdam noi 2 saptamani si scapam de scirbele astea aduse peste noapte,acesti escroci veniti numai sa suga de pe spinarea prostilor,mult a fost,putin a mai ramas oportunistilor si tradatorilor de OLTCHIM,va stiti voi,,,,,,,,,,,,,acusi,acusi,v o trage lacatusi