Gratiere pentru Gica Popescu

Quoted post

Lalito

#2686 in sfarsit....si la cat mai multi !

2014-03-09 22:44

Unii pun problema ca este normal ca unul care FURA un ou sa nu fie tratat la fel cu unul care FURA un bou .
Dar ce fac amandoi ? .......FURA !!!
.....si cat fura ?.....milioane de euroi....
.....si cu cine fura ? .....http://www.youtube.com/watch?v=XmVenyGF3y4
Populatia ,este indemnata acum de unii (care poate sunt la fel ) sa-i fie mila si sa-l ierte,ca a fost cineva,candva. Acei bani,la timpul lor s-au tot invartit ,s-au tot inmultit ...dar nu mai conteaza ,conteaza cum au fost insusiti .Populatia ,in proportie de 90% cel putin,traieste din salarii si pensii nesimtite si nu va incasa atatia bani in toata viata lor ,cat au reusit unii sa traga doar dintr-un tun .Si cate or mai fi tras,dar cum este traditional pe la noi ,unii chiar nu au nici-o limita .Parerea mea este ca e timpul ca toti cei care FURA sa ajunga acolo unde trebuie,sa li se confiste averile si sa nu mai aiba dreptul sa conduca niciodata vre-o companie,nici macar ca asociati .

In sfarsit justitia incepe sa se miste,iar pe unii ii deranjeaza. Iar cand ajung in aceasta situatie apeleaza la coarda sensibila a populatiei,la fel ca si politicienii o data la 4 ani ,dupa care cica ......sa traiti bine !

Raspunsuri


Musafir

#2759 Re: in sfarsit....si la cat mai multi !

2014-03-10 08:55:26

#2686: Lalito - in sfarsit....si la cat mai multi !

Sa nu uitati ca in 90 cand s-a trecut la asa zisul capitalism original dambovitean toata lumea a inceput cu entuziasm o mica "invarteala", mai mica sau mai mare..... dupa posibilitati. cati credeti ca plateau corect, conforl normelor fiscale de atunci taxele.... deci nu intreba pe nimeni cum a facut "primul miloin" !!!! Ori asta nu se chiama, in principiu, tot furt???!!!  Si atunci, ne-ar fi ajuns puscariile, ar fi fost justitiari , deci mai ganditi ..... mai nuantat. Oare sistemul legislativ nu este prea permisiv, sau prea interpretabil? Problema sustinerii lui Gica nu este catusi de putin doar una pe un subiect unic, particular ci ea  devine o generalizare asupra unui sistem defect si gresit  introdus in RO  dupa anii 90.

Sa nu confundam sistemul de valori, si oamenii valorosi care prin ceea ce fac sau au facut au miscat masele intr-un fel sau altul, cu activitatile lor financiare vis a vis de un sistem defect impovarat sute de taxe menite sa sufoce orice initiativa. Practic toata lumea care se fereste sa plateasca statului vreo taxa este pentru ca stie ca  este absolut aiurea, arunca practic cu rezultatul muncii lui, fara sa vada vreun cat de mic serviciu din partea statului pt el personal. Ci numai furturi, furturi si iarasi furturi (sub mantia politica).

Asadar schimbati sistemul mai intai, legislatia, constitutia si fiti siguri ca justitia isi va face cu siguranta datoria si in noua situatie.