Gratiere pentru Gica Popescu

Quoted post


Musafir

#2597

2014-03-09 20:28

Nu merita un om de valoarea lui Gica care a adus atâta cinste Romaniei si datorită lui se mai știe in lumea asta despre România , si unul ca Huidu care a omorât trei oameni i sa dat pedeapsa cu suspendare, nu e corect ,dar la noi in tara valorile sânt uitate si nerespectare mare păcat .

Raspunsuri


Musafir

#2744 Re:

2014-03-10 08:25:57

#2597: -

Foarte corect #2597 !!!....  s-a ajuns aici datorita situatiei generale din tara asta. O legislatie mult prea ambigua, interpretabila si invechita. Adevaratii hoti, politicienii au invatat sa se acopere de cel putin 20 de ani incoace..... Ceea ce fac ei tot o afacere se numeste... luati aminte politica este cea mai mare afacere care se face astazi in RO pe seama populatiei prostite cu nerusinare .... Cum am mai spus, sustinerea pentru Gica Ppescu este un mare si adevarat protest...!!! (vezi #2229)

Este in puterea si responsabilitatea noastra sa oprim aceasta stare de "afaceri politice".... altfel RO se va duce tot mai jos, de unde cu greu se va mai ridica. Nu vedeti ca nonvalorile si munca cinstita si inteligenta a ajuns in orice domeniu, pe primul plan!!! Se produc in tara asta enormitati de neinchipuit, aranjamente, afaceri, "consultante", trafic de orice pe la granite...... din care se cotizeaza la greu etc,etc.

Intre cele doua categorii infractionale din tara asta, clasa politica si grupul infractional de drept comun, prima incomparabil de multe ori mai numeroasa si din pacate, cea care conduce RO, chiar cu "binecuvantarea la vot" a prostimii, exista si situatii in care adevaratele valori sunt mult subapreciate. Chiar nu stim sa ne mai trezim o data, sa avem o noua constitutie, corecta si clara, o legislatie simpla si neinterpretabila...??!! Toata smecherimea asta din clasa politica pescuieste in ape tulburi  si face orice ca sa nu mai plece de la putere, unde mereu se mai gasesete cate ceva de "muls"...... sau de dat la fier vechi.

Deci sunt pentru gratierea lui Gica. - Atentie inca o data politicieni, nu faceti din asta un capital politic, sunteti in an electoral.... dar nu mai aveti mult, toata clasa asta de la putere sau din"opozitie"..... plus apropiatii si activistii din jur!!!!  O sa dispareti cat de curand din fructuoasa dvs activitate. Sunteti un bolovan mult prea mare pentru umerii acestui frumos popor si, nu produceti   NIMIC !!! Dimpotriva.

Ar mai fii o solutie, pentru a constientiza marea masa : cateva liste de adevarate valori romanesti din diferite domenii, supuse unui vot popular pe net...  nu multe, cca 15-20 din fiecare domeniu, contemporane cu noi. Dintre acestea  ar putea fi alese si propuse pentru activitatea de conducere politica.... Domeniile ar fi : stiinta, cultura, industrie, medicina, invatamant, servicii,  arta, sport, ziaristica.... si altele, ma rog . Bine argumentate cu un CV solid, persoane  culte si romani adevarati, care pot fi si verificate pe  loc, pentru a castiga increderea....

Asadar protestul pentru Gica poate deveni o alta ocazie....

Solutiile suntem tot noi, sa scapam de clasa asta politica.... dar nu numai aici pe net.... aici doar se pot discuta si raspandi propunerile , ca de, suntem un popor cu destula inteligenta sa nu ne mai lasam "manipulati" de TV de partid, media, etc