Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#16939 Re: Re:

2014-02-10 11:25

#16938: - Re:

Bineinteles ca omul cu pricina trebuie - si e normal - sa beneficieze de prezumtia de nevinovatie. Corect aici.

Eu insa, ca om care a trait in orasul asta si am vazut si auzit destule NU E NECESAR SA CITESC NICIUN RAPORT.

Da' ce mama naiba, am trait pe luna pana acum?

Eu vreau sa fie trasi la raspundere toti cei vinovati. Atat cei din guvern cat si beneficiarii de ciolane de pe aici.

A fost de vina Piperea? Sa fie tras la raspundere legal! A fost Roibu IDEM!

Dar sa nu vii sa-mi spui tu mie ca, dupa un management de 20 de ani, dupa ce lasi datorii de cateva sute de milioane (din datele oficiale), dupa ce girezi cu pozitia ta finantari dubioase etc. etc. chiar nu porti nici o responsabilitate!

Voi ce incercati sa ne convingeti pe noi?

Adica, chiar sa aducem hotia si jmecheria la nivel de arta si sa ne batem cu pumnii in piept ca suntem corecti pana la Dumnezeu deja depaseste limitele bunului simt - chestie care ne lipseste noua in tara asta.

 

Si acum uite, marea problema este ca nu a reusit Talpasanu sa-l schimbe pe Cernev din fruntea sindicatului. De ce ar fi vrut Talpasanu treaba asta? De ce ar fi asta o treaba imperios necesar a se dezbate pe un forum dedicat Salvarii Oltchim?

Te las pe tine sa analizezi.

Raspunsuri


Musafir

#16942 Re: Re: Re:

2014-02-10 12:49:26

#16939: - Re: Re:

"e greu cu cititul si analizele" pentru tine, "e grele matematicile si schemele alea", "e grele problemele"... hai ca esti dus tare prin nivelul tau de gandire  si cultura, nu sti nimic, dar vorbesti...bla, bla , bla si hai si tu cu judecata omului fara citire si cunoastere.


Musafir

#17005 Re: Re: Re:

2014-02-10 15:21:38

#16939: - Re: Re:

Eu ce-am spus: sa fie trsi la raspundere vinovatii!
Faptul ca tu spui ca nu este necesar sa citesti rapoarte pentru ca ai habar de ce se intampla in orasul asta inseamna ca te adapi din eter sau de la "ochiul si timpanul" precum felix.
Acest lucru se si vede din ceea ce postezi pe aici mai ales din "si acum uite, marea problema este ca nu a reusit Talpasanu sa-l schimbe pe Cernev din fruntea sindicatului". Unde se scrie pe aceasta petitie acest lucru? Niciunde. Asta inseamna si demonstreaza ca tu ai adus subiectul asta aici cules de tine prin metoda "ochiul si timpanul".

Ar fi bine sa mai pui mana pe "almanahele" alea si sa mai citesti ca sa te informezi pentru ca in aer mai sunt si microbi si s-ar putea sa te virusezi.

Fi sigur ca cei care trebuie sa le citeasca le vor citi si vor trage concluziile corecte.

Facebook