Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

S. MAX

#16933 ADEVARATELE CAUZE ALE INSOLVENTEI OLTCHIM PENTRU CEI INTERESATI

2014-02-09 20:16

#16932: S. MAX - ADEVARATELE CAUZE ALE INSOLVENTEI OLTCHIM PENTRU CEI INTERESATI

ADEVARATUL RAPORT (MEMORIU) AL CAUZELOR INSOLVENTEI OLTCHIM PENTRU CEI INTERESATI DE ACEST ADEVAR IL REGASITI PUBLIC PE LINK-UL DE MAI JOS:

https://www.dropbox.com/s/jrjsq1vk91ms36n/RaportComplet.pdf

LECTURA PLACUTA CELOR INTERESATI DE ADEVAR.
CANDVA MAI CURAND DECAT CREDE EL PIPEREA VA PLATI IN INSTANTA PENTRU MINCIUNILE SCRISE SI AFIRMATE PUBLIC LEGAT DE CAUZELE INSOLVENTEI OLTCHIM.


Am citit primele 70 de pagini (memoriul in sine, fara anexe) si este ADEVARUL GOL GOLUT, asa cum il stiu toti cei care nu sunt rauvoitori si toti cei care nu s-au pus in slujba altor interese.
Este bine ca toti cei care aveti rabdare sa cititi acest memoriu. Va veti cutremura de ceea ce se poate intampla sub presiunea unor interese oculte.

Aveti mai jos cateva din reperele de inceput ale acestui memoriu:

----------------------------------------------------------------------------------------------------------
1 Observaţii legate de metodologia de lucru a autorilor Raportului.
1.1 Autorii Raportului fac erori profesionale grave și afirmații tendențioase înmodalitatea de analiză a activității Oltchim.
1.1.1 Pentru a justifica afirmațiile și concluziile incorecte, incomplete, contrazise de realitate, consorțiul BDO – Rominsolv, afirmă încă de la început (pag. 3) că acest Raport a fostalcătuit în întregime pe bază de informaţii/explicaţii verbale ale unor reprezentanţi aiOltchim, precum şi pe ipoteze de lucru emise de autorii acestuia în lipsa informațiilor critice ce trebuie furnizate de societate.
1.1.2 Se pune întrebarea legitimă: de ce acest Raport a fost întocmit pe baza de informații verbale, în condițiile în care administratorii judiciari au avut și au accesdeplin la întreaga arhivă a Oltchim, iar personalul de specialitate din cadrul
întreprinderii s-a oferit să faciliteze accesul la orice documente necesare? Răspuns: Prin această modalitate penibilă și frauduloasă, autorii încearcă să se protejeze de implicațiile pe care le-ar avea asupra Oltchim (inclusiv creditorii, partenerii, salariații), afirmațiile calomnioase, contrare realității, dezinformările și acuzațiile nefondate din cuprinsul acestui Raport. Este astfel evident, că un astfel de Raport ar fi trebuit să se bazeze în mod exclusiv, pe date și informații certe, pe documente, pe analize de piață, pe cifrele și indicii de piață elaborați atât pentru Oltchim, cât și pentru piațaregională și mondială a produselor petrochimice.
1.1.3 Practic, autorii Raportului se discreditează atât ei înșiși, cât și Raportul în ansamblul său, declarând și recunoscând că atât concluziile cât și conținutul Raportului sunt bazate pe INFORMAȚII/EXPLICAȚII VERBALE !!! – ADICĂ PE IMPRESII ALE UNOR PERSOANE CU INTERESE DE MULTE ORI CONTRARE CELOR ALE OLTCHIM.
1.1.4 Ca o paranteză, ca semn de recunoștință pentru eforturile depuse în furnizarea datelor pentru Raport, mulți din personalul tehnic au fost concediați ulterior în mod abuziv și nelegal de administratorul judiciar.
1.1.5 Prin urmare, metodologia de colectare a datelor și în mod corespunzător și concluziile bazate pe acest demers, arată o lipsă dezamăgitoare de profesionalism al autorilor, dublată de rea-intenție.
1.1.6 Administratorii judiciari nu au solicitat în niciun fel explicaţii conducerii anterioare pentru clarificarea aspectelor semnalate, cu toate că aceştia ar fi fost cel mai în măsura să justifice situaţia societății, deci nu a existat intenția de informare reală cu privire la perioada în care această echipă a condus Oltchim. De reținut că acest consorțiu BDO-Rominsolv a fost încă din momentul numirii (februarie 2013), în situația de a avea la dispoziție integral informațiile referitoare la întreaga activitate a Oltchim, precum și personalul care să-i prezinte într-un mod structurat și obiectiv aceste informații.
1.1.7 Este astfel evident că refuzul deliberat de a se documenta într-o manieră obiectivă, lipsa unor specialiști în echipa BDO-Rominsolv, dublat de graba cu care s-a dorit să se justifice niște concluzii părtinitoare și preexistente Raportului, arată că acesta nu poate să răspundă scopului declarat.


Voi reveni si cu alte elemente ale acestui memoriu.

Raspunsuri

S. MAX

#16934 ADEVARATELE CAUZE ALE INSOLVENTEI OLTCHIM - PENTRU CEI INTERESATI

2014-02-09 20:38:10

#16933: S. MAX - ADEVARATELE CAUZE ALE INSOLVENTEI OLTCHIM PENTRU CEI INTERESATI

DREPTUL LA EXPRIMARE LIBERA!

Este Memoriul domnului Constantin Roibu impotriva Raportului domnului Gheorghe Piperea.
Eu am citit si "Raportul Piperea" si "Memoriul Roibu" si cred in cele prezentate in Memoriul domnului Constantin Roibu.
Fiecare are dreptul la libera exprimare, fiecare crede ce si pe cine doreste.

In cazul de fata ADEVARUL NU ESTE LA MIJLOC dar sunt sigur ca ADEVARUL va iesi la suprafata iar cei vinovati vor plati!