Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post

RAMBO

#16927 A FOST DEMIS CERNEV !

2014-02-09 16:15

Surse din interiorul S.V.O. ne spun ca joi la sedinte sindicatului, la punctul: VOT DE INCREDERE PTR. CERNEV,acesta a fost DEMIS CU 13 VOTURI ( PENTRU DEMISIA LUI ),dar voi fraierilor nu ati vazut cind a numarat Cernev ( nu era el in masura sa numere voturile ) si a zis ca sint 12+1 ptr. ca el sa ramana in fruntea sindicatului, dar totul a fost FALS!
ERAU 12+1 ADICA 13 PTR. DEMITEREA LUI si nu va-ti dat seama fraierilor ca A SPUS INVERS , bineinteles cu ajutorul GRASEI CEA URITA ( ba da urita este, acum am vazuto si eu ) SCROAFA MARCELA.
VA FACUT SPERIETOAREA DE COPII !
Membrii ai sind.VICTORIA cereti insistent o a doua runda de votare ,dar corecta iar numaratoarea sa nu mai fie facuta de SPERIETOAREA DE COPII SI SCROAFA MARCELA.
VA MERITATI SOARTA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Raspunsuri


Musafir

#16929 Re: A FOST DEMIS CERNEV !

2014-02-09 16:52:47

#16927: RAMBO - A FOST DEMIS CERNEV !

bravo rambo si te salut eu fotaaa,,a i auzit anghelache,a i auzit radulee,,dar acum asculta ti ce spune fota;bagati la cap cernev si ghioca;eu fota ma cunosc cu D NUL DIRECTOR POPESCU VALENTIN DE PRIN ANI 78,BUNICII SI PARINTII MEI PRIETENI DE FAMILIE si nu eu puteam denigra ,pt ca am inteles cind sotia a fost data afara,s a desfiintat sectorul D NEI MAISTRU BALUTA MIHAIELA,asa ca exista o zicala populara,[FIECARE NAGIT PE LIMBA EI PIERE][PASARE] ACUM JUDECATI VOI CITITORILOR CINE MINTE MAI MULT FOTA SAU CERNEV CU GHIOCA,,,,CA SA NU MI ADUC AMINTE DESPRE REPORNIREA OLTCHIMULUI CIND EU ZICEAM CA NU SE PORNESTE IAR TAMBALAGIUL DE CERNEV CA SE PORNESTE SI VA FI NUMAI LAPTE SI MIERE,,TRADATORUL NAIBII