Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#16355 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crema OLTCHIMULUI

2014-02-01 15:05

#16352: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crema OLTCHIMULUI

Generalul a spus NU (sa nu se faca prostia), a spus NU VINDETI ARPECHIM , ca stia ... restul stiu ei si cine trebuie. Planul Roibu, a fost facut public pe VL 1 si in presa cum gandea si cum dezvolta cele doua judete cu putere economica de viitor,  le devenise frica politicienilor (NU MAI EREAU ACUM JUCATORI IN POLITICA), ca nu mai aveau acces la masele de votanti sa-i amageasca cu saracia (sacosica), BUBUIA ECONOMIA LA PROPRIU. CINE VREA, POATE LUA INFORMATII CONSULTAND SI NET-UL SI SURSELE sa afle.

 

NU UITATI, OLTCHIM FACUSE MARIRE DE CAPACITATE. NICIODATA NU A LUCRAT LA MARIREA DE CAPACITATE. NU A MAI AVUT CAND, DOAR DACA SE FACEA CONVERSIA IN ACTIUNI SI PORNEA IN TOTALITATE.

Raspunsuri


Musafir

#16356 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crema OLTCHIMULUI

2014-02-01 15:11:37

#16355: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: crema OLTCHIMULUI

Si "pe surse" a spus NU relocarii Mentchim la Oltchim! crede-ma pe cuvant. oamenii care sunt la ordine in interior, adica Talpasanu si Valentin Popescu normal ca s-au conformat; mai mult, pe o parte promiteau ceva oamenilor si pe partea cealalta ii sabota - sper ca citeste si dl Fota treaba asta!

Aaia cu Arpechim o stim de mult; astea sunt insa niste lucruri distincte, esentiali sunt banii care sunt sau NU sunt. Cum necum Oltchim figureaza cu acea datorie acumulata cum a fost acumulata. In rest, putem sa ne injuram pana maine, nu ne da nimeni bani pe injuraturi.

 

LE : raman la ideea ca marirea de capacitate la PVC2 (banuiesc ca de aia vorbesti) a fost o mare eroare - in contextul in care noi stiam "pe surse" ca petrochimia e praf! Un motiv in plus sa se mai scrurga niste bani. Similar Arpechim.