Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post


Musafir

#32674

2014-01-20 08:09

Am plătit foarte scump participarea mea la proteste, încă de la începutul lunii ianuarie 2012. AM FOST DATĂ AFARĂ DIN SERVICIU(un post de conducere într-o instituție publică), CASA MI-A FOST SPARTĂ, în luna august 2012, ziua, orele 10,00, apoi, pentru că am îndrăznit să fac câteva petiții celor ce trebuiau să investigheze am fost intimidată prin devastarea grădinii.Cei 4 hoți au fost văzuți de vecini, care au comunicat la 112, numărul de înmatriculare al mașinii cu care hoții au fugit, cu prada de mare valoare, a existat o poză a unuia dintre ei, un portret robot al altuia, amprente, dar și alte indicii, însă nici azi nu există vreun suspect.
Tot ca intimidare au fost sparte și casele celor doi vecini care au dat relații despre hoți. Asta pățește cineva dacă își manifestă liber gândirea, convingerea, simțirea, iar acestea sunt antipreședinte sau antisistem.
Bunul DUMNEZEU să apere această țară și să ne ajute ca în fruntea ei să fie numiți adevărați români, care să ne salveze generațiile viitoare.
DACII au fost un popor demn, brav, iubitori de neam. Să ne trezim și să ne găsim verticalitatea.

Raspunsuri

bobo

#32678 Re:

2014-01-20 08:13:29

#32674: -

alaturi de tine... stiu ce inseamna intimidarea... sa nu uitam  de cea de la locurile de munca, mai ales in sistemul bugetar catastrofal condus de oameni incompetenti numiti direct sau indirect politic, care taie si spanzura dupa bunul pkac hartuind angajatii care isi permit sa gandeasca liber... stai linistita ca i vom dobandi.. asa nu se mai poate continua