Vrem recunoașterea postului TV Antena 3 drept cult religios

Quoted post


Musafir

#151 Re: Aviz anteniştilor!

2014-01-20 08:02

#136: Geos Costan - Aviz anteniştilor!

Geos, poate vrei sa fii un om normal. Dar asta inseamna ca, nefiind basist, ai burta plina, contul plin si de aceea nu-ti pasa.

Nu-ti pasa nici de faptul ca nepotii tai vor plati imprumutul de 20 mld euro facut de Base, pentru ca ai de unde. Asadar, daca nu te poti ridica mai sus de nivelul burtii, las-o moarta. Daca totusi, poti vedea mai sus de burta, observa milioanele de oameni, pensionari sau angajati pe salariul minim, care trag targa pe uscat. Clanul Nastase a avut o contributie mare la aducerea tarii pe marginea prapastiei. Dar clanul Basescu a pravalit-o in prapastie. Care o fi mai rau???

 

Raspunsuri

Geos Costan

#163 Re: Re: Aviz anteniştilor!

2014-01-20 09:37:05

#151: - Re: Aviz anteniştilor!

M-am lămurit cum stă treaba din 2012: USL e pus pe orice altceva în loc să rezolve problemele economice ale ţării. Datoria chiar a mai crescut între timp, aşa că dacă era să-mi fac griji legate de Băsescu, s-a dovedit că ce e mai rău e acum la guvernare, nu la preşedinţie. Mai bine semnaţi o petiţie de demitere a lui Voinea şi Chiţoiu, care preferă mărirea taxelor aiurea şi îndatorarea pentru plata deficitelor şi împrumutului de la FMI, în loc să scadă taxele şi cheltuielile. Ce a fost, se mai poate remedia, dar nu cu ăştia doi (şi cu inaptul ăla de Socol al lui Ponta). Dar rostul anteniştilor este să-l înjure pe Băsescu, în loc să privească faptele prezente. Vorba lui Clinton: "It's the economy, stupid!"

Aşa că îmi păstrez sănătatea psihică şi nu mă uit la TV, mai ales la Antena 3, unde fără ţipete, insulte, înjurături şi mitocănii, oamenii ăia nu pot să rostească un argument. Prefer ştirile pur economice sau pur evenimenţiale, fără interpretări. Dacă le dibuiesc înţelesul, bine; dacă nu, caut oameni care să mă lămurească, fără să arate cu degetul spre un singur sau mai mulţi politicieni. Vinovaţi oricând se pot găsi, fie că sunt sau nu aşa.


Musafir

#173 Re: Re: Aviz anteniştilor!

2014-01-20 10:21:33

#151: - Re: Aviz anteniştilor!

lasa, ca are Voiculescu - din conturile lui Ceausescu, pe care si le-a insusit. ce logica e asta, daca avem doua persoane A si B, si A stim ca e rau, musai B trebuie sa fie bun. desteptati-va si iesiti de sub influenta sectara a Antena 3.