Cetatenii discriminati de presedintele Basescu ii cer demisia

Quoted post


Musafir

#22416

2014-01-18 05:39

...si totusi, cu ce Dumnezeu se deosebesc acesti ipochimeni de ceilalti?... Dupa Nastase, vine insul asta nefast ( ca... " e ca noi, e de-al nostru" ) Dupa specimenul asta va veni alt material de criticat. Poate la fel de rau. Este un permanent "plagiat' dupa Ecleziastul 12.42 " Si cine va veni dupa imparatul care tocmai s-a stins?- un alt imparat." Cata desertaciune, cate valori rasucite, srambate, ce dezolant... Cine isi face legi ptr. sine si familia lor?- pai orice avocat a inceput procesul inca de acum 19 ani...: cine este scutit de examenul de BAROU?- nimeni altcineva decat afinii avocatilor deja membrii ai barourilor... Incep sa ma gandesc tot mai insistent la Gelu Voican ( alt escroc si oportunist securistic-rejectat) si la Catharsysul cu pricina...Mai mare sila... Ce norocos a fost Marin Preda ca a murit inainte de lovilutie; daca ar fi mai trait fie mai scria o carte cu eroi din trupa procurorului militar Mugurel Florescu  & Co.( despre care vad ca nu-si mai aminteste nimeni- ce sursa buna ar fi distinsul Petre Roman, ca doar el l-a uns Procuror Militar General... Dumnezeule mare...si cate alte figuri de trista amintire  care vad ca acum sint in trupa "bunilor"... te loveste o greata iremediabila   {:)}

Raspunsuri


Musafir

#22420 Re:

2014-01-18 05:41:27

#22416: -

vierme infectat de latrina 3


Musafir

#22463 Re:

2014-01-18 05:52:10

#22416: -

"..si totusi, cu ce Dumnezeu se deosebesc acesti ipochimeni de ceilalti?... Dupa Nastase, vine insul asta nefast ( ca... " e ca noi, e de-al nostru" ) Dupa spe3cimenul asta va veni alt material de criticat. Poate la fel de rau. Este un permanent "plagiat' dupa Ecleziastul 12.42 " Si cine va veni dupa imparatul care tocmai s-a stins?- un alt imparat." Cata desertaciune, cate valori rasucite, srambate, ce dezolant... Cine isi face legi ptr. sine si familia lor?- pai orice avocat a inceput procesul inca de acum 19 ani...: cine este exclus de la examenul de BAROU?- nimeni altcineva decat afinii avocatilor deja membrii ai barourilor... Incep sa ma gandesc tot mai insistent la Gelu Voican ( alt escroc si oportunist securistic-rejectat) si la Catharsysul cu pricina...Mai mare sila... "

Astia sunt "new breed". Marea diferenta este ca astia sunt teleghidati de o ideologie monstroasa. Astia sunt corifeii catuselor si a spectacolelor cu mascati care sparg usi cu drugul de fier in toiul noptii, astia gasesc ca e firesc si chiar recomandat ca telefoanele sa-ti fie ascultate, astia sunt convinsi ca odata invinuit de un procuror esti automat vinovat si trebuie sa-ti dovedesti nevinovatia. Astia iau de la gura copiilor tai ca sa-si ia pantofi pe care sa-i poarte ostentativ cu obraznicie, pentru ca in mintea lor ii merita cu prisosinta. Si multe alte diferente.