Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post


Musafir

#24008 Re: Re: Re:

2014-01-13 08:41

#23945: Fan Hitler - Re: Re:

Ba da, eu vreau să fii serios și dacă vrei să contrazici pe cineva , fă-o cu argumente și cu un ton și limbaj civilizat. Dacă va fi așa, eu îmi voi cere scuze că te-am judecat greșit și te-am jignit .

De ce să nu ne unim cu toții și să dăm de pământ cu cei care-au vlăguit această țară timp de 24 de ani și ne încăierăm între noi pentru un politician sau altul ? Când vom înțelege că numai UNITATEA   ne poate scoate din această mocirlă politică și că doar în noi stă puterea ?

Și da, Voiculescu este vinovat de multe rele și trebuie judecat corect, dar aici este vorba de acest„ om” ( președinte ? ) care timp de 10 ani , n-a adus decât nenorocire și jale .

Raspunsuri

Fan Hitler

#24029 Re: Re: Re: Re:

2014-01-13 08:46:01

#24008: - Re: Re: Re:

Pai eu sunt de mult unit contra hotilor de politicieni ce ne-au condus de 24 de ani. Dar sa nu uitam ei vin dintre noi. Asa cum suntem noi asa sunt si ei. Chestia aia cu acel referendum o comentez doar din punct de vedere juridic Constitutional...nu politic. Numai noi abuzam de astfel de referendumuri si chipurile alegeri. Si in Franta Holland nu e dorit presedinte si e acuzat ca face abuzuri, de aceea a plecat Depardieu cu averea in Rusia, dar nu se apuca sa faca Referendumuri de Demitere hopa topa...