Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post


Musafir

#14981

2014-01-10 21:25

Dragă Antena 3, petiţia dvs este excelentă, felicitări. Trimiteţi Petiţia şi la Ambasada SUA, împreună cu toate comentariile!
Textul de mai jos este mai degrabă destinat Ambasadei SUA , poate o trimit ei mai departe ! Adaptată, ar fi bine de trimis tuturor şefilor de stat ai ţărilor membre ale UE.
Stimate domnule Presedinte,
Vă scriu nu pentru ca să vă cer vreo favoare, ci pentru a vă reaminti un lucru simplu: audiatur et altera pars. Adică pe noi, majoritatea românilor care au votat demisia lui Băsescu, un preşedinte dictator, mincinos şi lipsit de onoare, care uzurpă în continuare cea mai înaltă funcţie din stat, sprijint de aparatul său represiv. Din păcate, despre situaţia din ţara noastră dumneavoastră aţi fost informat ulilateral, inclusiv de emisari americani (Phillip Gordon) dar şi de ambasadorii dvs.la Bucureşti, care tratează România precum o gubernie americană şi NU ca pe un partener strategic al SUA. Un ambasador al SUA a calificat această majoritate a poporului român şi majoritatea parlamentului român, care nu a făcut decât să exercite puterea acestuia, drept o majoritate dictatorială. A fost cumva majoritatea populaţiei coloniilor americane şi a reprezentanţei lor legitime dictatorială când a hotărât independenţa ţării dumneavoastră în 1776? Nicidecum! A fost dreptul ei sfânt să o facă şi hotărârea şi curajul ei de a fi liberă a fost întruchipat memorabil în cuvintele lui Patrik Henry : « …as for me, give me the liberty or give me the death » . Exemplul naţiunii americane a inspirat şi lupta pentru independenţă şi libertate a altor naţiuni! Şi noi vrem să ne bucurăm de libertate, independenţă şi adevărată democraţie şi respingem surogatele acestora! Nu vă cerem nimic, ci să vă supunem, prin petiţia pe care semnez şi eu, adevărul susţinut de o întreagă naţiune, cu speranţa că veţi lua, în sfârşit, cunoştinţă de el. Nu-l mai vrem pe Băsescu şi sprijinul pe care i l-aţi dat şi voi, americanii, ne dezamăgeşte şi ne înfurie la culme ! Cu cele mai bune gânduri pentru dumneavoastră şi naţiunea americană în 2014.

Raspunsuri

Obama

#14986 Re:

2014-01-10 21:27:08

#14981: -

Te-am ascultat. Stai jos. Asa esti tu sau te faci?


Musafir

#15014 Re:

2014-01-10 21:36:24

#14981: -

asa, sa fie chat-ul international. poi ce, sa ne distram numai noi :):):)