Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post


Musafir

#10565

2014-01-10 11:28

Abuzurile asupra statului de drept pe care le suportam in Romania de dupa decembrie 1989.
In cei peste 25 de ani trecuti de la Revolutia Romana , catalogata ca fiind cea mai dura si sangeroasa din Europa si posibil din lume , personal ca si majoritatea dintre cetatenii onesti nu am cunoscut "binefacerile " schimbarii politice precum si economice.
De la datorie economica ZERO , am ajuns in anul de fata la o datorie de peste 20 milioane Euro , ceea ce inseamna o mare greutate a trai , o dificila perioada de a suporta SACRIFICIILE , fara a primi nimic ...
De la o industrie , care se descurca cu unele unicate mondiale in 1989 , s-a ajuns prin privatizari ( unele impuse de catre Fondul Monetar International) ducand la inchiderea acestor capacitati de productie , disponibilizarea a zeci de mii de oameni , care cu pregatirea tehnica de inalt nivel , au participat la achitarea datoriei externe pana in decembrie 1989.
Dat fiind inchiderea multor unitati de productie , Romania fiind si ea afectata de criza economica din 2009 , guvernele care s-au succedat nu au gasit alte "solutii" decat de a se trece la taieri salariale , a pensiilor precum si ajutoarelor pentru copii , iar asta in momentele in care guvernantii si parlamentarii PDL majoritari , contribuiau din plin la "bunastarea lor" , fiind constienti ca pana la urma se va afla ADEVARUL.
Astazi , cu toate ca guvernul Ponta a semnalat de aproape un an multe tunuri economice , pe care le-au dat cei aflati temporar la guvernare , institutiile abilitate de a face justitie - Directia Nationala Anticoruptie , Curtea Constitutionala a Romaniei precum si a Inaltei Curti de Casatie si Justitie , nu se intampla NIMIC , aceste institutii nu se misca si iau pozitie de marile dosare de SUBMINARE A ECONOMIEI NATIONALE , fapt pentru care in decembrie 1989 a fost condamnat si executat Nicolae Ceausescu.
Ce se asteapta , schimbarea poate a "cozilor de topor" care mai sunt inca in functii , de pe vremea aceea si care sunt invatati sa plece capul , sa grabeasca "rezolvareea" nu a dosarelor dictate politic de la Palatul Cotroceni.
Daca se doreste ca justitia sa fie echidistanta , atunci nu trebuie sa se amestece NIMENI , chiar nici presedintele Romaniei .
Presedintele Romaniei nu poate pune la indoiala a "statului de drept" atata vreme cat in vara anului 2013 nu a tinut seama de votrurile a peste 7,4 milioane cetateni romani , care s-au prezentat la vot si au votat PLECAREA din functia de presedinte .
Daca la alegerea , ca presedinte au fost de ajuns numai 30-40000 voturi peste celalt candidat , la Referendum in 2013 nu au fost deajuns cele 7,4 milioane pentru DEMITEREA PRESEDINTELUI.
Legea trebuie sa fie egala pentru toti , fara nici un fel de drepturi sau imunitate pentru orice cetatean din Romania , indiferent de pozitia sociala pe care o ocupa.

Raspunsuri

TUDOR

#10586 SA VA FIE RUSINEEEEEEE PRIN CE INCERCATI SA PROMOVATI

2014-01-10 11:29:49

#10565: -

Tovarasu' Gadea mai mult de 7.5 milioane de romana traiesc mult mai rau acum de cand este mizeria USL la guvernare . Nu au trait nici inainte bine dar acum cu noile taxe si impozite aberanta impuse de aceasta mizerie de alianta ( mai mult PSD ) traiesc mult mai rau . Nu era nevoie sa trimiteti o scrisoare pe care oricum Obama o va utiliza la toaleta . Sunteti penibili si ii pupati in cur pe cei din USL datorita intereselor pe care le are STAPANUL VOSTRU SUPREM , Felix Turnatorul . Chiar , de ce nu editati o scrisoare in care sa precizati sursele financiare ale stapanului vostru ? De unde a avut bani dupa revolutie pentru televiziuni , terenuri , firme , asociatii...etc ? Sau astea nu se pun ? De ce nu faceti o petite sa nu se mai permita guvernului asta mizerabil sa stea la hoteluri de 5 stele , sa isi cumpere masini noi de lux , sa angajeze toate neamurile prin guvern , sa fie angajati in guvern oameni bine pregatiti cu studii de specialitate , nu prezentatoare de stiri si cantarete pe posturi de cosilieri ...etc. Si Basescu este un ordinar , dar nici cu excrocii din USL nu imi este rusine . Mai vorbim dupa ce ( Doamne Fereste ) ajung sa aiba presedinte si sa fie mai puternici in parlament . Ce ii tot pupati atata in CUR pe americani ? Avem ceva de castigat noi , romanii ? A ...suntem in NATO ? SI ? Ce avantaje avem si noi ? In afara ca trebuie sa le oferim sprijin militar , terenuri pentru a fi amplasate arme ..etc ? Ei ce fac ? trimit firme care sa exploateze romania , firme care oferta spagi grase parlamentarilor si guvernantilor . Acum vin in CONTROLLLL ? In ROmaniaaaaa ????? Pentru ce ? Sa stea linistiti la ei acasa si sa ne lase pe noi in pace . Nu avem nevoie de ei si nici de NATO .
La voi , Antena 3 , din 3 in 3 cuvinte ..aaaa..Basescu e de vina ,,,,aaaa, Basescu a facut ..etc . DAR USL asta plin de hoti si excroci , de persoane care au devalizat bugete , de prezentatori de stiri si cantareti care sunt mari politicieni acum , ...ce a facut ? A , a micsorat TVA la paine ...FASSSS.... si cresc taxe , impozite , accize , costuri cu 20 - 200 % ..etc .

P.S. - sa nu uitati de strugurel . Sa nu vi se crape buzele de la atata pupat in dos pe USL si pe Stapanul vostru .