Abuzurile din Romania trec oceanul

Quoted post


Musafir

#7733

2014-01-10 06:06

Faptele rele nu raman nepedepsite undeva pana la a 7-a generatie si cred ca românii platesc mai repede ca au omorât pe Ceausesti chiar de craciun (sper sa se termine pedeapsa la generatia mea), atat cei care au contribuit la asta cat si cei care s-au sau bucurat. Si eu am fost unul din inconstientii care s-au bucurat, iar acum dupa mai bine de 24 de ani s-a dovedit ca nu ei au fost cel mai mare rau ci masinaria de opresiune pe care au perfectionat-o si care si-a batjocorit si molestat propriul popor. Aceasta masinarie formata din nomeclaturisti, securitate si alte persoane privilegeate ale sistemului a fost creata si functioneaza fara incetare de atunci. Ea a fost construita de comunisti (perioada Groza-Dej)si perfectionata apoi de urmasi acestora (perioada Ceausescu). Dupa Revolutie masinaria acesta nu a fost destructurata fosti nomenclaturisti , securisti si privilegiati ai sistemului s-au regrupat in spatele lui Ion Iliescu si si-au vazut in continuare de treaba in detrimentul Romaniei si in folosul lor. Astazi masinaria e formata din copii acelor nomenclaturisti, securisti sau privilegiati ai sistemului si s-a autoupdatat ajungând sa patrunda in toate sferele de putere (in capitalism i se spune mafie).Noutatea la acesta masinarie consta in faptul ca acesti privilegiati sau cum se numesc au inceput sa se manânce intre ei nu le mai ajunge doar distrugerea Romaniei si a populatiei. Daca in perioada urmatoare nu apare un personaj care sa iubesca Romania si românii si care sa fie in stare sa destructureze acesta masinarie , acesta tara precum si populatia ei va disparea incet incet.Cum e posibil ca Romania cu atatea resurse sa ajunga in halul in care e si tari cu resure mai putine sa fie prospere ca de exemplu Japonia, tarile producatoare de petrol cele arabe, Norvegia. E clar diferenra o fac oamenii de acolo care au stiut sa se feresca de masinaria descrisa mai sus.
Eu doresc sa mai prind perioada in care aceaasta masinarie e destructurata si sa trecem si noi in normalitate, respectiv sa ne întoarcem la perioada interbelica si continuam de acolo fara comunisti.
Dumnezeu sa ne ajute. Eu sunt de nationalitate germana dar am refuzat sa plec din Romania, desi am avut posibilitatea si mare parte din familia mea a facut-o. In rezumat pot spune ca am avut o copilarie fromoasa si apoi o tinerete grea pana in 1990 iar cum dupa 24 de ani im dau seama ca am trait un calvar in acesta perioda (cu exceptia copilariei). Astazi sunt batrân bolnav si uzat ,de efortul depus in realizarea de obiective energetice, si am nevoie de ajutorul societatii pe care si eu am ajutat-o la vremea mea cu 39 de ani de munca. Copii au luat drumul occidentului ca sa traiasca mai bine si sper pana la ultima suflare ca va veni o zi când o sa ne fie mai bine si copii se vor intoarce din strainatate si vor putea trai decent in Romania. Traiasca Romania !

Raspunsuri


Musafir

#27056 Re:

2014-03-13 18:09:39