Salvati OLTCHIM si ARPECHIM!

Quoted post


Musafir

#13868 astia din pavilion ...

2013-12-09 06:49

Ai zice ca astia din pavilion sunt presati de conducere sa nu faca miting, fiind amenintati sub diverse forme de toti directorii de prin cladire (si sunt o gramada de directori, nu gluma), dar aveam pretentii de la oamenii din sectie, care, din amintirile mele (frumoase) erau mult mai "intepati", mai plini de vlaga.
Parca ne-au prostit pe toti astia din conducere.
La urmatoarea mini-revolta nu vom mai fi bagati in seama DE NIMENI si pe buna dreptate....
Ia sa sisteze activitatea propenul, electroliza, poliolii...sa ii vad pe alde spiru, pirvu si alte panarame pe unde scot camasa!?
Greu, greu ne mai urnim fratilor.

Raspunsuri


Musafir

#13873 Re: astia din pavilion ...

2013-12-09 08:13:49

#13868: - astia din pavilion ...

Nu e nimeni presat, sunt lasi si neverticali, asta e adevarul. Hai sa nu ne mai mintim atata. Ne muscam intre noi si ne e vindem unii pe altii. Ne vor inchide cum au inchis metalurgia. Asta este. Si uite ca se poate scrie si din Oltchim.

revolutia

#13988 Re: astia din pavilion ...

2013-12-09 19:06:08

#13868: - astia din pavilion ... Ai zice ca astia din pavilion sunt presati de conducere sa nu faca miting, fiind amenintati sub diverse forme de totidirectorii de prin cladire (si sunt o gramada de directori, nu gluma), dar aveam pretentii de la oamenii din sectie,

toata lumea e presata , nu vrea sa fie data afara , nu ai vazut ca nu ai voie sa fii gasit in alta parte decat la locul de munca , fara o motivatie ? de ce crezi ca s-a dat hotararea aia ? nu ai observat ca s-a impus dictatura ?