Spune NU eutanasierii cainilor comunitari - PROTECTIA ANIMALELOR

Quoted post


Musafir

#369 Re: Solutia?

2013-09-07 06:03

#365: Stefan - Solutia?

Stii tu cumva cati caini au fost luati de oameni responsabili? Eu am strans 14. Sunt inchisi, castrati, marcati, vaccinati. Nu au si nu vor avea niciodata legatura cu spatiul public. Asta e efortul unui singur om. Tu ce-ai facut? Ai donat vreodata vreun leu pentru vreo problema publica? Sau ai imbracata macar vreun copil sarman? Dai din gura si astepti ca statul sa faca minuni pentru tine, ca esti pretios, vai steaua ta!

Raspunsuri


Musafir

#427 Re: Re: Solutia?

2013-09-07 17:25:30

#369: - Re: Solutia?

1. Felicitari pt cei 14 caini. Sper sa fie mai multi romani ca tine care sa adopte cat mai multi maidanezi din Bucuresti.

2. Si eu am adoptat acum cativa ani 3 maidanezi de care au grija parintii mei in tara, cu toate actele la zi.

3. Traiesc intr-o tara civilizata in care statul nu face pomeni, "minuni" sau circ pt fraieri, ci isi face treaba, ca si majoritatea cetatenilor, nu cum sunteti pacaliti de 23 de ani in Romania.

4. Am donat si donez $ pt romani care aveau si au nevoie de tratamente si copii sarmani, pt ca asa cred ca e normal cand ai posibilitati.

5. Ca majoritatea romanilor, esti lipsit(a) de educatie atacand persoane, nu idei. De fapt esti o victima a societatii romanesti care asta vede la TV.