S.O.S. familia!

Quoted post


Musafir

#2332 Activisti LGBT care au promovat, justificat sau practicat pedofilia

2013-09-05 11:26

#2328: Vlase. -  

 

Activisti LGBT care au promovat, justificat sau practicat pedofilia

1. Michel Foucault, activist LGBT francez - el insusi homosexual, a sustinut pedofilia, semnand o petitie pentru modificarea legii care impune o varsta minima pentru a avea relatii sexuale; a scris destul pe tema asta.

2. Jacques Derrida, activist LGBT, semnatar al aceleiasi petitii.

3. Roland Barthes, scriitor homosexual, semnatar al aceleiasi petitii.

4. Guy Hocquenghem, activist LGBT, semnatar al aceleiasi petitii.

5. Jean Danet, activist LGBT, semnatar al aceleiasi petitii.

6. James Rennie, fost coordonator al grupului LGBT Youth Scotland si fost profesor, a fost condamnat pentru abuzarea sexuala a mai multor copii, detinere si distributie de pornografie infantila.

7. Neil Strachan, fostul secretar al unui club sportiv pentru baieti si activist homosexual, a fost condamnat in acelasi caz.

8. David Thorstad, fostul presedinte al New York's Gay Activists Alliance, e fondatorul NAMBLA, organizatie americana ce promoveaza relatiile pederaste si pedofile intre barbati si baieti, toti membrii declarandu-se homosexuali.

9. Allen Ginsberg, poet homosexual, colaboreaza cu NAMBLA.

10. John de Cecco, activist gay renumit si psiholog care lucreaza la San Francisco University, scrie pentru o revista olandeza pro-pedofilie.

12. Jacob Breslow, activist gay laudat de multi, a participat la conferinta pentru legalizarea pedofiliei organizata de grupul B4U Act (17 august 2011), declarand ca ''nu ai nevoie de permisiunea unui copil pentru a face sex cu el asa cum nu ai nevoie de permisiunea unui pantof pentru a-l purta''.

13. Teresa De Crescenzo, care a condus GLASS, justifica molestarea minorilor ca un proces benefic prin care adultii ii ajuta sa isi afirme homosexualitatea.

14. Mai multi membri GLASS (Gay and Lesbian Adolescent Social Services) au fost arestati pentru ca au abuzat minorii de care se ocupau.

15. Larry Kramer, fondatorul grupului gay ACT-UP , sustine ca atunci cand copiii fac sex cu profesori sau alti adulti, ei doresc asta si uneori solicita (sa ne gandim la cazuri de gen Jimmy Savile, Jerry Sandusky etc).

16. Andy Humm, unul dintre conducatorii grupului gay de amploare Advocates for Youth, sustine ca nicio orientare sexuala nu are trebui considerata gresita, inclusiv pedofilia.

17. Proprietarul unei librarii pentru homosexuali din Philadelphia, Giovanni's Room, a fost fortat prin proteste sa retraga ''literatura'' adresata pedofililor de pe rafturi dar a comentat ca e ciudat sa nu poata vinde asa ceva ''doar pentru ca ideea e incomoda'', si ca daca ar elimina tot ce tine de relatia barbat-baiat, n-ar mai ramane cu prea multe carti.

18. Conferinta din 2001 a National Gay Lesbian Task Force (organizata annual) a inclus un workshop intitulat ''Ochii tai spun da, dar legea spune nu'', unde un activist sado-maso a tinut un discurs despre legea referitoare la legile care trateaza sexul cu minori. Pe langa asta a inclus un workshop intitulat ''Cum sa transformam copii machiati in regi si regine''.

19. In 1972, the National Coalition of Gay Organizations a adoptat un manifesto care includea eliminarea varstei minime a consimtamantului pt relatii sexuale. Grpuri gay din cadrul Natiunilor Unite fac in continuare lobby pentru ''drepturi sexuale ale copilului''.

20. In Anglia, doua organizatii gay, Outrage si Stonewall, duc aceeasi campanie pentru eliminarea varstei minime.

21. Aceeasi campanie e dusa in Olanda de Association for the Integration of Homosexuality (COC), un grup gay care pana in prezent a reusit reducerea treptata a acestei varste pana la 12 ani (numai pentru relatiile intre minori, in rest varsta minima fiind de 16 ani). Grupul sustine ca ''libertatea pedofililor'' trebuie vazuta ca facand parte din miscarea gay.

22. Gerald Hannon, activist homosexual din Canada, sustine NAMBLA.

23. Andrew Sullivan, un jurnalist gay de renume, sustine ideea ca sexul intre adulti si copii nu e daunator.

24. Jonathan Rauch, alt jurnalist gay american, sustine public ca molestarea copiilor ar trebui numita ''sex intre adulti si copii'', adica alt tip firesc de relatii sexuale.

25. Activistul gay Helmut Graupner a scris un articol pro-pedofilie in The Journal of Homosexuality in 1999.

26. Gert Hekma, activist gay de renume, sustine pedofilia.

27. In Anglia, National Council for Civil Liberties (NCCL) , care militeaza pentru ''drepturile homosexualilor'', a declarat nu odata ca in unele cazuri relatiile sexuale intre adulti si copii nu sunt neaparat daunatoare.

28. Asociatia ILGA si-a pierdut statutul de colaborator al ONU pentru ca a refuzat sa intrerupa colaborarea cu grupuri pedofile ca NAMBLA sau Martijn.

29. Alfred Kinsey, homosexual si eroul culturii gay, a promovat toate manifestarile sexuale ca fiind perfect normale, inclusiv pedofilia si zoofilia.

Raspunsuri

Vlase.
Musafir

#2334 Re: Activisti LGBT care au promovat, justificat sau practicat pedofilia

2013-09-05 11:36:41

#2332: - Activisti LGBT care au promovat, justificat sau practicat pedofilia

A... acum am inteles. Comentariul meu nu poate fi atacat atat de usor si simti nevoia de a-l acoperi, de a-l lasa in urma... ok. Pot da copy/paste la comentariu pentru a fi citit si de altii.




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...