S.O.S. familia!

Quoted post

Ovi

#1532 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-30 17:22

#1531: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Coprofilii, sunt o minoritate, daca sunt hetero, sunt doar minoritate, daca sunt homo, sunt o minoritate intr-o minoritate. Cum iti poate schimba tie o minoritate normalitatea si firescul? Ce, vin si iti pun un cutit la gat si un pistol la tampla si te ameninta ca nu stiu ce iti fac, daca nu mananci rahat? 

Raspunsuri


Musafir

#1535 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-30 17:43:26

#1532: Ovi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Te faci ca nu intelegi.

Normalitatea incearca sa o redefineasca toti cei care spun ca nu trebuie sa existe limite in comportamentul sexual, cel putin cand actele au loc de comun acord. Propagandistii se exprima la modul general, abstractizeaza totul, vorbesc despre ''bigoti'' care ''se uita pe gaura cheii'' in dormitoarele altora, despre drepturi, despre iubire, despre intimitate samd. Cuvintele lor ascund realitati de genul celor enumerate mai sus, toti bolnavii inteleg acest avant de a darama toate barierele drept o incurajare de a continua si de a se exprima public.

Trebuie sa existe limite. Punct.

Cătălin M.
Musafir

#1698 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2013-08-31 14:28:49

#1532: Ovi - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

Cum iti poate schimba tie o minoritate normalitatea si firescul?

 

Acţiuni gălăgioase în public, lobby susţinut în cercurile politice (din care nu lipsesc şantajul şi presiunile), repetarea la nesfîrşit, pe canalele media, a unor sloganuri bine alcătuite dpdv psihologic, autovictimizare şi sentimentalisme ieftine menite să impresioneze pe cei mai slabi de înger, adică toate metodele îndelung verificate, intensive şi agresive specifice intoxicării propagandist-ideologice; agresivitatea efidentă din felul în care sînt catalogaţi oponenţii, en-gros şi en-detail, cu scopul de a-i intimida, timora şi infama, folosindu-se adjective cu conotaţii negative în mentalul colectiv, unele mai vechi (de ex. nazist, comunist), altele mai noi, apărute odată cu noua ideologie (homofob, ultra-ortodox, intolerant, hater etc). Tot acest arsenal (incomplet de altfel, mai sînt multe de amintit) are exact menirea de a internaliza noua paradigmă ideologică prin care răul şi negativul (perceput ca atare pînă acum), devin bine si pozitiv de acum încolo, redefinind deci normalitatea şi firescul. Aşa că, hai să nu fim ipocriţi!




Publicitate plătită

Vom expune reclama pentru această petiție în atenția unui număr de 3000 de persoane.

Aflați mai multe informații...